T-1000 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 No tak, ale jeśli będzie przekierowanie na jedną z tych wersji (301), to nie będzie OK? Edit. A sorrki, nie doczytałem, że właśnie coś takiego proponujesz No ja mam tak zrobione na jednej stronie i linkuje właśnie w ten sposób i jest ok. Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy. Kosmetyka aut - auto detailing Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Wynik: Strona zgred2.iswift.eu wyświetla się tylko w wynikach z zapytaniem liczysietylkopierwszylink.Potwierdza to wynik innych testów, liczy się tylko pierwszy link i kropka. Nie ma siły we wsi. Dokładnie tak, dlatego mamy coś takiego jak first link, identyczne testy zostały przeprowadzone przez Cezarego Lecha oraz przezemnie które to potwierdzają źródło: https://www.seoparty.net/news/artykuly/test..._roznych_linkow Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jakbys Xannie przyszedl do mnie na szkolenie to od razu pokazlbym Ci w jaki prosty sposob mozna obalic wasze testy. Dam Ci wskazowke - zbuduj np 500 linkow na forach + sprawdz serpy na obie frazy. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jakbys Xannie przyszedl do mnie na szkolenie Raczysz żartować Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zrób test o jakim mowie , i uaktualnij wyniki. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaromir76 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Dokładnie tak, dlatego mamy coś takiego jak first link, identyczne testy zostały przeprowadzone przez Cezarego Lecha oraz przeze mnie które to potwierdzają Bardzo fajnie to przeprowadzone i opisane na stronie; ale z tymi linkami graficznymi to nie masz racji bo ja przed chwilą sprawdziłem co i jak mam wszystko na graficznych linkach indeksowane być może robot Googla potrzebuje więcej czasu żeby chwycić ten link ale w końcu go indeksuje. masz dosyć pracy na etacie, własna firma? - własny biznes szukasz pracy? - pomocne materiały: CV wzory oszczędzasz - lokaty ranking - lokaty bankowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikel Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 witam, niestety nie nie ma tutaj jednoznacznej odpowiedzi, może ktoś się orientuje, czy można obejśc zasade first link wstawiając kolejne linki w artykule w ten sposób: moja strona.pl/ mojastrona.pl/index.php www.mojastrona.pl Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje! Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MediaPremium Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie testowałem urli o jakich piszesz, ale na pewno można uderzyć w inną domenę, na której wisi 301. Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od mediapremium.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.