jamesisko Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 nie czytałem całości, może ktoś podał ale: https://www.google.pl/search?q=premier&...280&bih=848 haha https://webcache.googleusercontent.com/sear...lient=firefox-a Edyt: oj.. chyba nieaktualna trochę informacja ... sry (cały dzień nie miałem neta).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 tylko ten bazyliszek miał rodzinę i znajomych, a tamtego to tylko szewczyk dratewko na oczy widział (może i najarany był i zwidy miał) a prawdy są różne, moja jest najmojsza Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Owszem rodzina i znajomi sa jak najbardziej prawdziwi.Weź z przedziału 5 kilka filmików binladenem i się przyjrzyj dokladnie "tym"osobom link - coś do tematu postu Jedno jest pewne na świecie zachodzą poważne zmiany nie tylko gospodarcze i społeczne ,to jest tylko wierzchołek na razie i zapowiedź poważnych zmian.Tuski Kaczory ,Sikorski i inne klauny zamiast przygotować Polskę na to ,to ją sprzedają za poklepanie po plecach .I jak to w naszej długiej historii bywało regularnie ,znów się obudzimy z ręka w nocniku np.jak w 39.Dla mnie historia się powtarza na naszych oczach a my dalej jesteśmy ślepi. Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie przeceniaj tłuszczy Nikt im nie zabroni wyciągnąć kiedyś wtyczki.Co wtedy zrobisz? Rzucisz kamykiem w jakiś sklep i... zapomnisz o necie, pójdziesz do normalnej roboty, bo jeść coś trzeba. Zapominasz o tym, że podobnie jak władza może dekretem nakazać respektowanie jako środka płatniczego papieru toaletowego z nadrukowanym logo (vide: pieniądz papierowy), tak może dekretem zakazać stosowania gotówki i nakazać stosowanie w 100% weryfikowalnego pieniądza elektronicznego (vide: za niedługo Szwecja, przy poparciu "Stowarzyszenia Szczęśliwego Podatnika" i braku jakiegokolwiek oporu społecznego, sic!). Podobnie też, można dekretem skonfiskować komukolwiek majątek (vide: ostatnia afera w USA/Hong Kongu), lub po prostu - wyłączyć z systemu jednostki pod dowolnym pretekstem (terrorysta offline - Patriot ACT, pirat online - ACTA, nie ma potrzeby udowadniania winy, a podejrzenie jest wiążące do pacyfikacji), w przyszłości uniemożliwiając im np. zakup chleba (w świecie w którym jedynie niewolnicy mogą legalnie kupić chleb), czy posiadanie ogródka w którym może sobie wyhodować ogórki. Lub po prostu zakazać barteru (notabene jest on zakazany - obie strony mają sobie wystawić fakturę). Przypomnę że obecnie teoretyczne "wyłączenie wtyczki" i praca za ekwiwalent żywnościowy, są w Polsce nielegalne. Wymaga to i tak spełnienia n przepisów, umów, kodeksów, zus-ów, srus-ów, pit-ów, srit-ów i wykonania całej tej reszty bezowocnych czynności, mających na celu wyłącznie opodatkowanie (vide: 256 zł podatku za imprezę firmową). IMO niestety jedyny możliwy scenariusz resetu to druga rewolucja francuska, czyli zbulwersowany kolejnymi wojnami, podatkami, ograniczeniami wolności tłum, szturmuje na oślep z widłami rezydencje TOP1000 Forbesa, TOP1000 prezesów, TOP1000 polityków i wyżyna wszystko i wszystkich co tam było i/lub co jeździ Porsche, bez względu na to czy byli to ludzie uczciwi czy nie. Niestety. Ale na to pewnie poczekamy jeszcze z 50-100 lat. Choć nas na pewno to nie ominie. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikmar Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wielcy dołanczają: https://allegro.pl/announce.php?cat=47&item_pos=1#20829 Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 aikmar to taki chłyt marketingowy Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Oni i tak to podpiszą, już nasz premier komuś to obiecał. Teraz tylko trochę marketingu, że to nic takiego. Mnie dziwi po co podpisywać coś co nie ma żadnego wpływu na nic. W takim działaniu widać o czyje interesy dba rząd PL, przecież nie o 99% obywateli tego kraju. dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rstaciak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Generelnie moim zdaniem dyskusja już jest tak ogólno dostępna i informacje o tym, że przeciętny użytkownik powinien mieć wyrobione już zdanie. Jeśli ktoś jest przeciwsko to niech protestuje - co z tego, że podobno np. dzisiejszy protest w Warszawie nie zmieni nic w sprawie podpisania ale i on jak i inne tego typu eventy pokażą, że 'ciemna masa' którą chcą kierować nie jest kierowana przez nich ale na nich. Są różne sposoby by okazywać swoje nie zadowolenie ale jeśli tak jak często jest z wyborami(nie mam czasu pójść a mój głos nic nie zmieni) to Oni mają wygrana kolejną bitwe - przepychanie ustaw za plecami + stały grunt pod nogami.... multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikmar Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 @mcmagik "My" to wiemy ale rzad nie, więc może "większe nazwiska" wniosą coś nowego? Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rstaciak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 @mcmagik "My" to wiemy ale rzad nie, więc może "większe nazwiska" wniosą coś nowego? Moim zdaniem ACTA wejdzie w życie(nawet jak pojawią się same duże nazwiska) po jej podpisaniu będą gadać, że ona nic nie zmieni nie ma powodów do obaw potem, że zanim wejdzie w życie to trochę minie. Po jej wejsciu w życie jak już powoli drobnymi chwytami uspokoją tłum ACTA nie będzie spełniała czarnych wizji które w styczniu były przewidywane - dopiero po np. dwóch latach zaczną się większe konsekwencje jawne (w między czasie będzie zbierane info o użytkownikach) a potem nagle BYM! "WSPANIALE! POLICJA ROZBIŁA GRUPĘ PIRATÓW DZIAŁAJĄCĄ OD 2 LAT! (Kowalski Jan oraz jego żona bo miała konto użytkownika na tym samym laptopie) CÓŻ ZA WSPANIAŁA AKCJA !" a potem nagle jak z pietruchy "kolejna akcja złapania piratów uwieńczyła już 2 rocznice wprowadzenia ustawy ACTA!" ... kwestia jest tego typu, tak jak jesteśmy (każdy sądzę, bez wyjątku) zarobieni i nikt nie ma czasu by regularnie coś manifestować to poprzez internet zawsze w jakiś sposób będzie można to robić (nie mam konkretnego pomysłu jak) ale sądzę, że jakby doszło do czegoś takiego, że żaden poseł nie mógłby kupić baterii w e-sklepie lub w większości to było by to zauważona (pomysł nie realny ale rzucam by pokazać coś na wzór pomysłu) ps. https://wiadomosci.wp.pl/title,Nie-wycofamy...ml?ticaid=1dcba -> "Powiedział też, że jest już trochę za późno, by wycofać się z ACTA. - Ten proces przecież trwa tak naprawdę od 2006 roku, Polska w nim uczestniczy od 2008 roku(...)" bo przecież to oczywiste :/ https://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Runelo...,wiadomosc.html -"Przy okazji wyszło na jaw, że prezesem firmy był Swizz Beatz - producent, raper, a prywatnie mąż piosenkarki Alicii Keys. Nie został on aresztowany, ponieważ jego rola w serwisie polegała głównie na jego uwiarygodnianiu swoim nazwiskiem." czyli będąc szefem 'nielegalnej' firmy tylko w celu promowania 'działań nielegalnej firmy' w świetle prawa jest <ok> ja już się w tym wszystkim gubie multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domenowskaz.pl Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Córka premiera łamie zapisy ACTA?! w8.wrzuta.pl/plik/9TwsqS91hmA/krotka_historia_w_kilku_actach i co teraz powie nam Tusk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rstaciak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 @domenowskaz.pl i właśnie o to chodzi HAH! jeśli powiedzmy sobie szczerze wytyczne Google są dosyć ogólne i bardzo mały odsetek stron jest w pełni zgodny z tymi wytycznymi w 100%. Po wejsciu owej akty może zbierać także informacje o naszych kochanych politykach i o ich przestrzeganiu praw autorskich - oczami świecą ale swoje grzeszki mają :-) multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domenowskaz.pl Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 i tak to właśnie wygląda rozpropagujmy ten link w możlwie jak najwięcej miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie czytałem wszystkich postów i nie wiem czy było, ale ACTA mogła by też zablokować Googla - to było by ciekawie Gdyby Google na 24 godziny wyłączył wyszukiwarkę, to ludzie by zrozumieli czym grozi ACTA. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Strona premiera Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.