dMien Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Cześć, Sprawa nurtuje mnie już bardzo długo, jednak nigdy nie znalazłem na to odpowiedzi. Jakie znaczenie ma fakt, czy domena jest zarejestrowana prywatnie, czy też na firmę? Ja zwykle rejestruję prywatnie, bo w .pl mogę ukryć whois. Rozumiem, że w przypadku osób prawnych domena musi należeć do spółki (ew. jakaś umowa z osobą fizyczną), ale w przypadku DG? Nie jest to na pewno kwestia wystawienia faktury, bo dane księgowe mogą się różnić od danych rejestracyjnych. A więc o co chodzi? Po co rejestrować na firmę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Nie jest to na pewno kwestia wystawienia faktury, bo dane księgowe mogą się różnić od danych rejestracyjnych. Tak ? U jakiego rejestratora ? Zarówno w dropped jak i ovh jak chcę mieć fakturę na firmę to muszę rejestrować domenki na te same dane... iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Chodziło mi o to, że możesz podać dane rejestracyjne, jako osoby prywatnej, a faktura może być na firmę. W OVH tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Tak ? U jakiego rejestratora Pewnie u wielu. Np. w masternet.pl. Generalnie te dane nie powinny być powiązane ze sobą na sztywno. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tak ? U jakiego rejestratora Pewnie u wielu. Np. w masternet.pl. Generalnie te dane nie powinny być powiązane ze sobą na sztywno. W jakich jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.