Jump to content

oryginalny nick

Forumowicze
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
  1. Podbijam! Świetny pomysł! Jak dla mnie to najważniejsza zmiana, na którą z niecierpliwością czekam.
  2. Dobrze wiedzieć, dzięki za informację! Znacie może jeszcze jakiś wskazówki, które mogą przyśpieszyć lub uławić pracę na GC?
  3. Zgadzam się! Naprawdę nie rozumiem komu przeszkadza ocenianie tekstów. Żeby otrzymać ocenę niższą niż 5 naprawdę trzeba źle trafić, a utrzymanie średniej powyżej 4,75 nie jest jakimś szczególnym wyczynem.
  4. Zgadzam się! Wprowadzenie możliwości zarezerwowania kilku tekstów na raz tylko wydłuży ich realizację. Już teraz są osoby, które rezerwują teksty dla samego faktu zarezerwowania, jednocześnie nie zamierzając ich pisać. Wyobraźcie sobie, co się będzie dziać, jeśli będą mieć możliwość zarezerwowania 5 tekstów. Dla osób, które faktycznie chcą pisać, nie zostanie już nic. Zleceniodawcy prawdopodobnie też nie będą zadowoleni z takiego obrotu sprawy.
  5. Dlaczego na GoodContent jest taki zastój? Wprawdzie jestem krótko na platformie, ale jeszcze nigdy nie widziałam aż tak wielu niezrealizowanych zleceń przez tak długi czas To normalne czy coś się dzieje?
  6. Jak dla mnie taki "bezwzględny zakaz" nic nie da, bo jeśli zleceniodawca nie potrzebuje tekstu, który zamówił, to równie dobrze może go odrzucić zaraz po napisaniu. W jednym i drugim przypadku skutek będzie taki sam - nie zapłaci za tekst, z którego się rozmyślił. Oczywiście takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, ale to już jest kwestia uczciwości klientów. Zakaz anulowania zlecenia nic tutaj nie zmieni. Jeśli ktoś chce zachować się nie fair, to znajdzie na to sposób
  7. Właśnie z tego powodu zawsze piszę tylko takie teksty, co do których mam pewność, że zdążę stworzyć je w czasie pokazanym na stronie.
  8. Ktoś wie może, kto widzi moją średnią ocen na GC? Czy to jest tylko informacja dla systemu, czy jest może ona widoczna dla zleceniodawców?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy