Skocz do zawartości

Ban w Google na WordPress

alumilut

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio zauważyłem dziwna zbieżność z otrzymaniem bana od Google.

W momencie jak tylko pojawiają się tego typu komentarze to po jakimś czasie jak nic nie zrobię ze stronka dostaje bana ( dotyczy WP).

Czy wy tez cos takiego zauważyliście?

Jest jeszcze jeden ale pamietam go wzrokowo nie mam zapisanego,jak cos to dam znac.

Author : Bill781808132','735657667billy@msn.com','','51.116.130.7','2008-06-06 00:53:01','2008-06-06 00:53:01','','0','lynx','comment','0','0'),('0', '', '', '', '', '2008-06-07 00:53:01', '2008-06-07 00:53:01', '', 'spam', '', 'comment', '0','0' ) /* (IP: 124.217.227.127 , svservers.com)

E-mail :

URL : https://None

Whois : https://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryi...124.217.227.127

Comment:

<strong>None...</strong>

None...

Pozdrawiam.

Nie zdążyłem - dostałem to samo ale akurat siedziałem przy kompie i od razu usunąłem jako śmieć. Z drugiej strony komentarze miałem moderowane i i tak by się nie wyświetliło. Było to jakiś czas temu (tydzień, dwa?). Strona czuje się dobrze.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

ja dzis stracilem duzo - bardzo duzo

na roznych serwerach, rozne strony zarowno pozostale webcitesy, jak i autoblogi, i sklepy

źle sie dzieje - chyba sie ktos na mnie uparł, gdyz takiego pogromu to ja jeszcze nie miałem

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności