Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Generalnie te blogi na waw.pl są "dość kiepskie", mają w indeksie po 2-5 wpisów, strosunkowo ciężko jest swoje wpisy zaindeksować w nich. Może precle powinny być ostrzej filtrowane? I np. omniadd powinien wybierać tylko te, które mają w indeksie min 10-20 podstron?

MBridge - agencja marketingu internetowego. 

Jestem tego samego zdania co kolega wyżej.

Tak przy okazji jak są filtrowane katalogi np. webmini? Skopiowałem wszystkie adresy katalogów webmini i sprawdziłem indeksację SB. Okazało się, że sporo adresów nawet nie jest zaindeksowana w Google. Sprawdziłbym adresy WP ale póki co to do nich nie dodaję ;)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Kojotek, to nie musi byc napis wylogu, wystarczy jakiś przycisk, kółeczko, czy coś i zamiast odstepów pomiedzy nazwami menu wstaw | i spacje a nie jakies duże odstepy :)

Zamiast moje strony wstaw strony

Zamiast dodaj katalog zrób +katalog (choć tu zaraz bardziej inteligętni mogą sobie nie przetranslatolować na nansz :) )

FAQ, OMNI i SUPPORT przenies obok wersji dodawarki i będzie miejsca na 100 innych opcji :]

I wex wywal tego smigacza, albo dodaj w opcjach możliwość jego wywalenia.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ten smigacz moglby sie wyswietlac tylko pierwszy raz po aktualizacji, potem przeciez wlasciciel juz wiec co bylo dodane - nie ma potrzeby co logowaniu mu o tym tak nachalnie przypominac :)

wspominalem wczesniej rowniez o bledzie w wyciaganiu linkow w webmini https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=736090 ale widze ze blad jest niepoprawiony

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności