Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ania1988 - masz starą nie aktualną wersję z przed ok. 3 tyg więc nie dziw się że coś nie działa - tak się zastanawiam 3 tyg temu zgłaszałeś błąd z tymi raportami i dalej nie zaktualizowałeś softu + dalej gadasz że nie działa więc jest to albo totalne przeoczenie z twojej strony albo złośliwe zachowanie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@004 - zacznie działać jak będzie system miał wystarczającą ilość danych (odpowiednia ilość wpisów w WP oraz ilość posiadanych kont) jest to moduł który sam się załączy jeśli tylko cron działa i rejestracja w WP zostanie zakończona

proces rejestracji w wp został zakończony i nic, nie działa,

"odpowiednia ilość wpisów w WP oraz ilość posiadanych kont" a jakie są konkretnie warunki aby moduł ProLink się załączył?

Hej

Korzystacie czasem z tego wynalazku jak Synonimizer w OmniADD?

Ja się teraz zacząłem zastanawiać skąd on bierze te synonimy...

"Dlaczego warto dodawać..." zamiksował mi tak:

"{czemu|dlaczego|po co|po kiego ch**a|w jakim celu|z jakiego powodu|z jakiej przyczyny} {należałoby|powinno się|pożądane byłoby|warto|wskazane jest}"

Teraz przeglądam jakie dostałem synonimy to się łapie za głowę ;)

Fragment artykułu:

"Gdy pyta mnie dlaczego"

Otrzymuje w jednej z wersji fragment:

{gdy|jak|kiedy|podczas gdy} {######|fiut|ku**s|pała|parówa|pyta|zwis} mnie {czemu|dlaczego|po co|po kiego ch**a|w jakim celu|z jakiego powodu|z jakiej przyczyny}

Przyznaj się Kojotek, że sam budowałeś tą baze :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dobre :)

Kolega ku**s... znaczy pyta czy korzystam? Nie, bo wychodzą bezsensowne artykuły. Tak naprawdę bazę synonimów trzeba sobie ułożyć pod własny styl pisania, inaczej wychodzi kaszana jakich mało.

A ja się zastanawiałem dlaczego omnipressy mi nie przyjmują wpisów :] Się okazuje, że używam wulgaryzmów.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Kto ku**s, nie błądzi ;)
haha leze w szpitalu i nie mam powodow do smiechu ale to mnie rozbilo naprawde :)

Odnosnie synonimizacji swietnie sprawdza sie wbudowany w seobohatera bo umozliwia twozyc wlasne ciagi

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zdaje się, że w omniAdd też można -> wystarczy edytować syn.db (no i przy aktualizacji pamiętać by nie podmienić).

Śmiech to zdrowie, teraz to na pewno szybko wyjdziesz, czego życzę.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Mam pytanie odnośnie dodawania do wordpress. Czy jest jakaś możliwość aby zmniejszyć dodawanie na minutę. Bo teraz dodaje min do 5 wordpressów. A chciałbym dodawać stronę do np dwóch albo do jednego na dzień. Powinna być taka możliwość.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności