aniec2 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Kojotek mam pytanie OmniAdd v5 bedzie osobny softem nizaleznym od obecnej dodawrki? Mogłbyś cos więcej napisać (ostatnio czytalem, że v4 to ostatnia wersja)? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalvinator Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ile kosztował będzie omniadd v5 ? Gry na pc to najlepszy sposób na odpoczynek po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 OmniADD v5 będzie działać nie zależnie od v4 gdzie oczywiście osoby posiadające v4 nie są zmuszone do przesiadki na nową wersję. Główne zmiany w v5 do v4 to pójście w kierunku uniwersalnej dodawarki z bazą centralną + bazami lokalnymi + nowe katalogi / skrypty nie dostępne w v4 oraz kilkoma zmianami w dodatkach jakie można znaleźć w OmniADD v4 Na razie nie chcę się rozpisywać o nowej v5 (konkurencja) jednak dalszy rozwój będzie już tylko realizowany na nowej wersji v5 Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramer Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a kiedy wyjdzie? nie wiem czy wchodzić w v4 czy czekać na v5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip S Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam, mam taki mały problem z OmniADD. Skonfigurowałem sobie stronkę i ustawiłem żeby się dodawała do WebMini. Moja skuteczność wyniosła 0%. Sprawdziłem strony które są wymienione jako te z błędem i próbowałem dodawać ręcznie z tymi samymi opisami które są dodane do OmniADD, do każdego katalogu ręcznie mogłem dodać stronę. Dodam że na koncie mam 0 pkt. Czy to oznacza że muszę sobie kupić te punkty żeby nadal dodawać? Czy bez punktów też powinno działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wejdz w Opcje - Tryb pracy OmniADD i wybierz 'Dokladny' i sprawdz czy dodaje. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dziś wieczorem będzie update już naprawdę ostatni dla v4 - koniec kropka Poprawki dotyczą: - poprawka na export adresów dla WP - poprawka na pobieranie właściwego URL-a dla WP - poprawka na pobieranie proxy - poprawka na przelogowanie się na Prywatne WP - poprawka na // w adresach Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip S Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ile będzie kosztował update z wersji v4 do v5 i czy będzie taka opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 FREE - dla osób posiadających 5 i więcej licencji FREE - dla osób które posiadają OmniADD + OmniPING (zakupione w normalnych cenach łącznie 450zł) 100 zł - dla osób które zakupiły OmniADD + OmniPING w cenie promocyjnej 350 zł 150 zł - dla osób które posiadają OmniADD zakupione w cenie 350 zł 200 zł - dla osób które posiadają OmniADD zakupione w cenie promocyjnej dla v4,3 300 zł - dla osób które posiadają OmniADD zakupione w v2 i v1 (tu byłą cena 150 zł) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a jaka będzie cena dla nowych klientów? bo tego zabrakło w powyższym cenniku Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Cena zostaje wyrównana z konkurencyjnym produktem czyli 450 zł i taka będzie podstawowa cena OmniADD v5 Ceny wszystkich aktualizacji wyrównują się też do ceny 450 zł Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 na kiedy przewidujesz aktualizację ? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Myślę że na poniedziałek będzie już gotowa nowa wersja Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 - poprawka na przelogowanie się na Prywatne WP i może jakaś porada co mam zrobić z tym kotletem ? Przelogowałem i teraz stare precelki prv są traktowane jak nowo dodane......tylko ja nie chcę w starych mieć ponownie tych samych wpisów.... M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Kojotek dało by się zrobić coś takiego w nowej wersji, by masowo przesuwać na początek ? funkcja by się przydała Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.