RybakWedka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam czy również odnotowaliście spadek oglądalności przez ostatnie gorące dni? i tym samym spadek w zarobkach bo u mnie 30% spadek. Wszystko wyjaśni się w sobotę, niedziele ponieważ mają być deszczowe dni, ale chciałem wiedzieć jak to jest u Was. Pozdrawiam. ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Raczej temat nie w tym dziale, powinien być w pogaduszkach - tak także odnotowałem znaczny spadek - za gorąco jest po prostu aby siedzieć przed netem. Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakWedka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 To że źle postawiłem temat zauważyłem po jego napisaniu. Niestety nie mogłem usunąć więc zostawiłem i czekam na moda. Przepraszam. Oj dzisiejsze czasy żeby być uzależnionym od pogody ... ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 No u mnie zarobki spadly 6 razy. Ale nie dziwie sie, bo wczoraj ledwo przy takim upale przy kompie wysiedzialem i gdybym nie musial pracowac to bym nie siedzial Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Nie tyle co od pogody ale i od pór roku. Tak więc najlepiej do badań brać zarobki roczne ... www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jak podtapiać Polskę zapewne marudziliście ze mniej ludzi ogląda bo powódź zalała komputery teraz gorąco to wam tez marudzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tak potwierdzam pogoda ma wplyw i to ogromny. Druga rzecz ze google tez troche miesza... co mozna poczytać w innych wątkach... a trzecia rzecz... ktorą też trzeba wziąść pod uwagę to sytuacja w Polsce, która od kwietnia odciąga rzesze ludzi od komputerow, np. katastrofa smolenska... pozniej powodzie, wszyscy ci ktorzy sa dotknieci powodzia... ale i rowniez ci ktorzy pomagaja czy to w umocnieniach walow czy w usuwaniu skutkow powodzi - nie siedza przeciez pzry komputerach;( takie rzeczy od razu widzę w statystykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoku Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ja zanotowałem wzrost - taka branża nooby nie potrafią triforce, a ty? ▲ ▲ ▲ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakWedka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Smoleńsk, powódź w ogóle nie zachwiało. U mnie dopiero konkretnie pogoda dała w pysk. ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 temat już był wałkowany na pio w tamtym roku, było tam kilka stron wypowiedzi także zainteresowani mogą poszukać, na pewno coś ciekawego znajdą. Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.