Mich@ł Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Nad morzem sucho (na razie).Morze wyschło ?Na wschodzie [lublin] nie jest zle Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Pyciak z tego co oglądam TV i rozmawiam ze znajomymi to najgorzej jest w Pcimiu jeśli chodzi o 'nasze' okolice. Choć w Sułkowicach też chyba nie jest za ciekawie bo szkoły odwołane. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 a dopiero sie zacznie, jak czesi zaczna oprozniac zbiorniki retencyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Miałem na wiosnę kopać staw, ale... już nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 A w Krakowie przed chwilą zamknęli jeden z najbardziej 'wrażliwych' dla ruchu most, w samym centrum(Dębnicki jakby ktoś się stąd dowiedział ). Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koorde Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Wałbrzych spokojnie, trochę wody zalega na niektórych drogach, ale to "normalne" - są jakieś krzywe i zawsze jak spadnie większy deszcz to tak wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 a dopiero sie zacznie, jak czesi zaczna oprozniac zbiorniki retencyjne właśnie nie wiem na czym to polega, opróżnią zbiorniki które mają za zadanie gromadzić wodę właśnie w takich przypadkach ? gdzie chcą się tego pozbyć ? do rzek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 tak, zbiorniki mają jakąś pojemność, jak zbliża się do maksimum to trzeba opróżnić, zbiornik = tama w przybliżeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 a co maja zrobic, jak sa przepelnione ?? zbiorniki maja okreslona pojemnosc, a ze leje jak jasna cholera to woda przestaje sie miescic - trza ja wylac do rzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 a że z czech wszystko do nas spływa będziem w czarnej d*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Tragedii nie ma, ale woda robi swoje - jest potem z tego komarów od cholery w lecie, jak wylewa tak wcześnie. Na obrazku odcinek Sanu, kilometr przed ujściem do Wisły. Sorry za jakosc, ale tylko tel. miałem pod reką. Jak woda będzę na maxa, pokaże wtedy fotkę dla porównania. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 W Jeleniej Górze pogoda straszna od kilku tygodni, ale opadów dużych nie ma. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakinter Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Protus nie wiem jakie ty wiadomosci ogladales, ale info o powidzi bylo infomacja dnia: https://www.tvp.info/wiadomosci/wideo/17052010-1930/1714011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 U mnie(koło Poznania) od jakiś dwóch godzin ostro leje. Na razie jest OK. ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Protus nie wiem jakie ty wiadomosci ogladales, ale info o powidzi bylo infomacja dnia:https://www.tvp.info/wiadomosci/wideo/17052010-1930/1714011 Sorry, mój błąd... Wczoraj trochę wolnego czasu było, za dużo TV i już mi się mieszać zaczęło Nie w TVP1 a w TVNie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.