Skocz do zawartości

Jak to pozycjonowac...

kpakulski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam krótkie pytanie jak pozycjonowac ta stronę:

Przetargi - pressinfo.pl

Już zrobiłem chyba wszystko co było napisane na forum aby być na 1 stronie Google pod slowem "przetargi"

[wątek przesunięty do odpowiedniego działu, szy., 050929]

kpakulski

Nie śledziłem dyskusji, ale dlaczego uparłeś się na przetargi ? Jeżeli miałbym firmę budowlaną to szukałbym: przetargi budowlane, przetargi na roboty budowlane (+ l. poj.), roboty budowlane. Spróbuj również na inne frazy. I okaż trochę więcej cierpliwości.

Eksperyment Discover.pl

Nie śledziłem dyskusji, ale dlaczego uparłeś się na przetargi ? Jeżeli miałbym firmę budowlaną to szukałbym: przetargi budowlane, przetargi na roboty budowlane (+ l. poj.), roboty budowlane. Spróbuj również na inne frazy. I okaż trochę więcej cierpliwości.

85760[/snapback]

Daltego to slowo gdyz tam jest informacja o pretargach, inwestycjach, zamówieniach.

kpakulski

Daltego to slowo gdyz tam jest informacja o pretargach, inwestycjach, zamówieniach.

Na stronach PressInfo znajdą Państwo kompletne informacje w następującym zakresie:

[...]

* przetargi publiczne,

* przetargi budowlane,

* przetargi jednostopniowe,

* przetargi dwustopniowe,

* przetargi ofertowe,

[...]

* przetargi PL,

* przetargi UE.

Yeden ma rację. Pozycjonuj również zwroty dwuwyrazowe.

// Edit: Tzn. dwu- i więcej wyrazowe, różne odmiany, itp.

Edytowane przez Rafal

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Już zrobiłem chyba wszystko co było napisane na forum aby być na 1 stronie Google

LOL :D Nigdy nie jest tak, że zrobiłeś wszystko :( Zawsze można mieć jeszcze więcej jeszcze lepszych linków ;) No i trzeba trochę cierpliwości, a poza tym tak jak pisali koledzy - różnicuj anchory, bo jak wszędzie wrzucisz "przetargi", to wpadniesz do piaskownicy i będzie po zabawie.

Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl

Już zrobiłem chyba wszystko co było napisane na forum aby być na 1 stronie Google pod slowem "przetargi"

85751[/snapback]

moim zdaniem przedobrzyłeś ze słowem "przetargi", brak tytułów i podtytułów, za mało linków ze słowem "przetargi", zamień <strong> na <b>, stosuj podkreślenia,

no i usuń z linków dla wyszukiwarek numer sesji