tasssman Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Jak w temacie - czy atrybut "title" w linku ma znaczenie w pozycjonowaniu fraz kluczowych? Wiele osób twierdzi, że nie ma sensu bawić się w różny od anchor'a title, a jeśli już, to tylko tak, aby zachęcał do klikania. Z drugiej strony, dla kilku prostych fraz zauważyłem, że jeśli linkujemy stronę z takim tytułem, którego nie mieliśmy w żadnym anchorze, to linkowana strona pojawia się w wynikach wyszukiwania na daną frazę... Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 ma jako anhor Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ma lecz nie wielki:) Google go widzi lecz nie do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Google go widzi lecz nie do konca Co masz na myśli? Sam nie testowałem, ale spotkałem się z różnymi opiniami. Na pewno za to alt w obrazku działa jak anchor. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screw Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Według testów nie ma żadnego znaczenia, ale kiedyś może mieć znaczenie https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/te...inkow-nofollow/ Biuro Rachunkowe Nowy Sącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ma jako anhor to ile link ma tych anchorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nie ma znaczenia ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Najważniejsze, że dodawanie tego atrybutu w żadnym stopniu nie szkodzi. A co nas nie zabije, to wzmocni. ;-) Nie wiadomo jak to wygląda dokładnie i przede wszystkim - jak będzie wyglądało. Nie zaszkodzi wpisać, jak ma się taką możliwość, w końcu nie jest to zbytnio czasochłonne. Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasssman Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Na pewno czasem jest pomocne przy "zachęcaniu" do klikania. Ja nie przeprowadzałem tych testów, dlatego pytam Was o opinie. Spotkałem się też z głosami, że bardziej pomaga stronie, na której jest link, niż tej linkowanej, gdyż wzbogaca ją o treść z title... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Content is King Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Osobiście w title wpisuje dodatkowe frazy na które chcę wypozycjonować stronę przeważnie 3-5 słów, a w anchorze dokładna frazę która mnie interesuje. Kosztuje to niewiele a nie zaszkodzi z pewnością. NOWY ADSENSE - BEZ BANÓW SPRAWDŹ - Polecam Tanie Serwery - Sprawdź koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jak w temacie - czy atrybut "title" w linku ma znaczenie w pozycjonowaniu fraz kluczowych? Wyniki testów na linki są jednoznaczne https://www.seoparty.net/news/artykuly/test..._roznych_linkow Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.