Mrj Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam. Wiem wiem, nie zarobię na reklamach, które są na forum bo użytkownicy się przyzwyczajają i nie zwracają na to uwagi. Mimo wszystko chcialbym wiedzieć jak bardzo wysoki macie CTR na Waszych forach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 1,5 Na forach nie ma zbyt dużej klikalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krld Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 1,5Na forach nie ma zbyt dużej klikalności. 1,5 to i tak extra CTR jak na forum, znam takie gdzie jest grubo poniżej 0,5 Oficjalna Strona Korei Północnej w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Jarcow, mógłbyś pokazać jak masz rozmieszczone reklamy? Jeśli nie publicznie, to prosiłbym na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Jarcow, mógłbyś pokazać jak masz rozmieszczone reklamy? Jeśli nie publicznie, to prosiłbym na priv Jasne. Adres na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpine Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 U mnie 0.13% jarcow, prosze o linkach. IMO osiagniecie ctr na poziomie 1.5 jest niemozliwe przy duzych forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 U mnie 0.13% jarcow, prosze o linkach. IMO osiagniecie ctr na poziomie 1.5 jest niemozliwe przy duzych forach. Forum regionalne. Link na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 No zależy też czy ma się np. banner u góry czy np. reklamy po pierwszym poście;] kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ja mam niemal 2%, a ustawienie reklam zgodne z zaleceniami Google'a. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radw Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Lis a mógłbyś podzielnic się linkiem na pw ? Jak coś to będę wdzięczny. Asenizacja - wywóz szamba Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Drugi link z podpisu, kliknij "forum" i w treści dowolnego wątku zobaczysz. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieto Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 a no wlasnie, wydawalo mi sie ze dosc sprytnie umiescielem jednostki reklam : https://www.yamaha-tzr.eu a tu lipa klikalnosc praktycznie zerowa.. bylbym rad o propozycje zmian aby poprawic (wejscia 60% wyszukiwarki 40%bezposrednie) z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 jarcow: mógłbym też prosić o adres na PW? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azer Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Mi też by się taki adres przydał, więc przyłączam się do prośby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.