Skocz do zawartości

[html, flash] suluben.com

suluben
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak bannery są interesujące na 5 strona całkowicie nie oddaje klimatu serwisu oceniam na -2 ...

I jeśli już robisz dosyć solidnie w technologii flash-a powinieneś właśnie taką stronę sobie zrobić a nie jak masz teraz... Chyba, że stosujesz w praktyce znane powiedzenie: "szewc chodzi bez butów"....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Kurka - trochę się tych bannerów naszukałem.

W pierwszej chwili nie zauważyłem listy bo koniec "schodków" trafił idealnie w koniec przeglądarki - nie wiedziałem że tam pod spodem jeszcze coś jest ... ;-)

Nie to że znam tak idealne typografię (nawet nie specjalnie) - ale tyle mi się o uszy obiło, że dobrze żeby menu, lista czy coś podobnego było "u góry".

A bannery bardzo fajne ale "dużo ważą" - kliknąłem na 2 - 32 kilo. kliknąłem na 10 - 40 kilo.

To ich nikt w "większym serwisie czy portalu" nie przyjmie. Max - 20 kilo. Nieraz 15.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Masakra albo trafiłem na moment jakis zmian.

Strona kiepska a wogóle to nie strona tylko obrazek.

Funkcjonalność ŻADNA

znalezienie tego linku - Przykłady prac - graniczy z cudem

i co? jest tam jeden filmik albo pozostałe sa ukryte- w każdym razie jako osoba ZAINTERESOWANA nie potrafiłem nic znaleść a co dopiero ktoś kto ma mało czasu i szybko szuka usługi.

Dodatkowo styl przyjętego marketingu jest trudny w użyciu i sądze ze powinieneś zrezygnować z takiego podejścia. Daleko ci chyba w umiejętnościach stosowania reklamy typu Disrupt do Bennetona i Heyah i gwarantuje ci, że nie jest to wogóle obszar w którym taką reklamę mógłbyś stosować. Chyba, że przyjęcie takiego podejścia jak na twojej stronie jest zupełnym przypadkiem.

Narazie bym u Ciebie nie zamówił bannera (a m.in. taką produkcją własnie się zajmuję). Musisz zachęcić profesjonalizmem, żeby rozwiewać wątpliwości co do twoich umiejętności. Pozostałe cechy strony powinny także świadczyć o Tobie - dokładność, dopracowanie szczegółów, wykończenie, przemyślana kompozycja, dobór kolorystyki -- to wszystko jest Twoją wizytówką jako grafika i ktoś z produkcji szuka właśnie takich cech w twoim portfolio.

Pozdrawiam i zachęcam do modernizacji strony.