Hicarian Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Polecam posłuchać jak oni planują wejść przebojem na rynek portali randkowych. Mroczek ma pomysł , Hiphopek siedząc na schodach już myśli o sukcesie : Jazda bez trzymanki (szukają psychologa) Ciekawe czy będzie coś o pozycjonowaniu? Warto oglądać(słuchać jak kto woli ;/) na bieżąco. P.S Żeby nie było , ja siedze przed kompem a żona przed telewizorem Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 skąd taka informacja? Daj link do źródła.. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqb Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Hicarian miał raczej na myśli fabułę serialu. EDIT: Ciekawe czy będzie coś o pozycjonowaniu? Ciekawe, czy Mroczek w jednym z odcinków odwiedzi forum PiO Szczerze mówiąc, nie korzystam z TV od paru lat, także ominie mnie ta wartka akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mi się zdarzą w podobny sposób oglądać w podobny sposób "Piersza miłość" wiec koncepcja portalu randkowego nie jest aż tak świeżym pomysłem Bo tam już jest dobrze prosperująca firma, nawet pokazali jednego informatyka Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 nawet pokazali jednego informatyka Fajnie zabrzmiało, jakby był jakimś guru Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 P.SŻeby nie było , ja siedze przed kompem a żona przed telewizorem Witaj w klubie Co do fabuły, to jestem ciekaw, czy podają adres realnej strony. Byłaby to wielka reklama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mi się zdarzą w podobny sposób oglądać w podobny sposób "Piersza miłość" wiec koncepcja portalu randkowego nie jest aż tak świeżym pomysłem Bo tam już jest dobrze prosperująca firma, nawet pokazali jednego informatyka Mam podobnie, i dziwię się, że Polsat na serio nie zrobił tego portalu https://www.pierwszamilosc.polsat.pl/Pierws...2604/index.html Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Powiem wam , że jak Mroczek pusci haslo z nazwa strony to nie ma bata - jak nie bedzie zajeta rejestruje domene Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mroczek to xero , pomysł portalu jest już realizowany w pierwszej miłości tylko tam zamiast seo to tabliczki przypinali we Wrocławiu i przyklejali reklamy barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena1985 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja już dostałam stanowiska psychologa w tym portalu;) Dla was na pewno czeka pozycja pozycjonera:) Dla mnie to ściąganie z Pierwszej Miłości. Swoją drogą oglądam oba seriale, ale w Pierwszej Miłości nie ma nic o portalu, teraz tylko jakaś szkoła podrywania. Za mało było pokazane, jak się taki portal robi? Jakie są problemy? Jakie są sukcesy? Bo mam rozumieć, że po miesiącu było go stać na zapłacenie składki ZUS A M jak Miłość, to może tam coś pokażą. Tylko, że Mirka już nie chce Mroczka, bo on nie ma studiów informatycznych;) Oglądamy i zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Bo mam rozumieć, że po miesiącu było go stać na zapłacenie składki ZUS wink.gif w pierwszej milosci jest inna sytuacja bo tam tatuś wylozyl spory kapital dla synka zeby robil "cokolwiek" barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena1985 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Del cytat + upomnienie W sumie to tak było, ale czy to powinni pokazywać w TV. Czyli nie masz bogatych rodziców - nie osiągniesz sukcesu. Punkt widzenia pedagoga - zdecydowanie nie- bo można się podłamać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMOK Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czyli nie masz bogatych rodziców - nie osiągniesz sukcesu.Punkt widzenia pedagoga - zdecydowanie nie- bo można się podłamać:/ Cóż, życie... Katalog Stron Gracza - katalog stron przydatnych graczom Trądzik - pozbądź się trądziku raz na zawsze Pizza Lublin - recenzje lubelskich fast-foodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mroczki to dla mnie zero, zrobili fundacje 'z miłości serc' zmilosciserc.pl i ludzie klikali podobnie do pajacyka ... i nie łaska było opłacić domeny ;] A stronka fundacji przy serialu się ładnie reklamowała. www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena1985 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie życie;) Nie trzeba mieć bogatych rodziców by żyć na poziomie. Trzeba tylko uwierzyć w siebie:) Ale szkoda, że seriale pokazują co innego - a potem mamy dzieci i nastolatki z depresją. Swoją drogą dobry kanał promocji: serial telewizyjny-portal internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.