purkkk Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam chciałem przestrzec przed firmą MintMedia - agencja reklamową. Współpracowałem z nimi ponad pół roku. Wstępne założenia i umowa były takie: 1) za 1000 odsłon mieli mi płacić najmniej od 15 do 30 zł 2) nie mogłem na stronie umieszczać innych reklam I Oto wyniki przykładowe z raportów Media Mint liczba odsłon: 12654 moje zarobki: 2,34 zł czyli za 1000 dostałem 18 groszy! I ciągle jedno tłumaczenie, tak tak to takie kampanie próbne ale już zaraz odpalamy te na które się umawialiśmy. To zaraz trwało ponad 6 miesięcy. Napisałem, żeby przestrzec wszystkich przed współpracą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 6 miesięcy dałeś się zwodzić? Po pierwszym miesiącu trzeba było zrobić awanturę i zagrozić "reklamą" na forach. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purkkk Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 6 miesięcy dałeś się zwodzić? Po pierwszym miesiącu trzeba było zrobić awanturę i zagrozić "reklamą" na forach. Racja, jednak dopiero zaczynałem przygodę z portalami i szczerze to cieszyłem się ze udało mi się nawiązać współpracę. Kolejny raz takiego błędu nie popełnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dzięki za infomracje, zwłaszcza jak jest przydatna Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dziwię się temu, sprawiali dobre wrażenie na przykład na lubelskim netday'u: https://netday.lublin.pl/2009/11/netday-lub...ja-prezentacje/ Organizują też akademię emarketingu: https://www.akademia-emarketingu.pl Być może jakbyś dotarł do samych twórców sieci to sytuacja by się wyjaśniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zwodzenie zwodzeniem, ale kurde Panowie jak ktoś wam obiecuje 15-30 zł za 1k odsłon to wierzyc w to jest tak samo naiwne jak wtedy kiedy ktoś obiecuje milion miesiecznie za klikanie w linki w mailach. Przy tych stawkach to 99% tego forum byłaby milionerami . sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Na ich stronie firmowej antivirus wykrywa mi trojana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b79 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 a może miałeś umówione 0,15 - 0,30 zł, wieć jak dali 0,18 zł to by się zgadzało. niestety na każdym kroku trzeba uważać, ja walcze 4 tygodnie z gościem o 100 zdjęć które miał rzekomo zrobić w 3 dni ;/ SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji. W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie. centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Pojedyncze akcje z pewnością można sprzedać za więcej niż 30zł za 1000 odsłon. Ale naprawdę trudno jest zapewnić taki ruch na stałe. Na dobrym, profilowanym portalu cieszę się jak w skali miesiąca uzyskuję średnio 10zł za 1000 odsłon. Jedna uwaga. Na piosenkach/filmach/grach itd cieszyć się można przy 1/3 tych wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekeke Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jak jestes w dobrej sieci reklamowej to zarobisz czasem wiecej niz 30 zl. Realne 10zl powinno cię cieszyc. Tylko strona musi miec zawartosc i wartosciowego odbiorcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 mekeke mowisz o gwarancji 100% obsadzenia? Bo rozumiem, ze rozmawiamy o sredniej za caly ruch tzn. strona ma 100 tys odslon, siec placi 10 zł, ale w miesiacu zapewni tylko 10 tys odsklon po 10 zł i zarobisz 100 zł czyli w praktyce 10 zł za 100k odslon serwisu. Bo jesli mowa o niskim obsadzeniu to jasne, ze stawki beda wieksze. sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallomza Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bo to jest tak że te 30 zł to są za kampanie dedykowane, których jest jak na lekarstwo. Ostatnio cosraz wiecej firm korzysta z RONów (kampanii zasięgowych) i dlatego masz takie małe stawki. Ogólnie, żeby zarobić ok. 1 tys. zł w sieci reklamowej musisz mieć ok. 3 mln odsłon/miesiąc. A jeszcze nie dalej jak w 2008 roku z takiej ilości odsłon można było wyciągnąć 6-8 tys. zł. I wiem to z własnego doświadczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 rafallomza - o jakim temacie strony mówisz? sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallomza Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mówię o motoryzacji. A np. branże telekomunikacyjną trzeba podzielić na pół tego co pisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najlepszy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Na ich stronie firmowej antivirus wykrywa mi trojana. Pewnie oszukali jeszcze kogos innego i im podrzucil na wychodowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.