Skocz do zawartości

Kolejna nowość od Google

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Firma Google uruchomiła wyszukiwarkę blogów - Blog Search.

Nie wiem jaie mają zasoby blogów, ale beha ma wyłączność na hasło pozycjonowanie.

Swoją drogą ciekawy wynik jest dla pozycjonowanie, chodzi mi o msnbetter thangoogle. :(

beha ma wyłączność na hasło pozycjonowanie.

Czyli już wiadomo dla kto ma 'wtyki' w Google. :(

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Beha gratulacje. Kurka ja chyba za malo robie przy swoim blogu. A niech wisi jako notatnik :(

Swoja droga fajny pomysl z wyszukiwarka blogow.

Ostani plugin do word-a bardzo mi przypadl do gustu. Przewaznie pisze wlasnie w Word-zie bo edytor na blogspot-cie nie lyka ł i paru znaków.

Check email deliverability tool Maildog

W taki, że przeszukiwane sa tylko systemy blogowe :unsure:

Jeżeli masz blog na własnym skrypcie to się tam nie znajdzie(przynajmniej tak gdzies czytałem)

84961[/snapback]

Nie zgodzę się z tym.. Sam używam wordpressa i stronka została ładnie przez googla zaindeksowana, mimo iż: 1) nigdzie jej nie zgłaszałem 2) istnieje od niedawna 3) kieruje do niej praktycznie kilka linków.

Co więcej - wyszukiwarka blogów zaindeksowała więcej podstron, niż "zwykły" Google.

Co mogło poinformować robota, że to blog? Zapewne wordpress, pewne znaczenie miał też pewnie wyraz 'blog' w adresie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności