muchman13 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 temat zapewne przerabiany wiele razy, ale do tej pory budowalem zaplecze i nie mialem do czynienia z swl, mozecie polecic jakis dobry i odrazu z uwagą dlaczego poelcacie jesli mozna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 stały/rotacyjny? Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja się może podczepię pod temat i zapytam, który wg. was jest opłacalny jeśli chodzi o sprzedaż linków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jeśli stały, to polecam statlink.pl Jeśli rotacyjny to gotlink lub e-weblink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a ja proponuje poprzeglądać dział testy i wybrać coś dostosowanego do własnych potrzeb dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchman13 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to nawet nie wiedziałem że są stale i rotacyjne, niestety z swl to moje 100% pierwsze doswiadczenia. a jaki lepszy jest do dopalenia zaplecza, rotacyjny czy staly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Rotacyjny używasz gdy chcesz aby coś zostało zindeksowane (twoje "artkuły" w precellach/wpisy w katalogach), stałe używasz do dopalenia zaplecz (z wyjątekim Statlink Gold - jego możesz użyć spokojnie do domeny głównej) > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 raczej do strony pozycjonowanej stałe SWL ( bepieczniejszy) a spamik/zaplecze waliś rotacyjnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Stronę pozycjonowaną nie powinno dopalać się SWL'ami. Było już trochę o tym. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 temat zapewne przerabiany wiele razy, ale do tej pory budowalem zaplecze i nie mialem do czynienia z swl, mozecie polecic jakis dobry i odrazu z uwagą dlaczego poelcacie jesli mozna;) Polecam e-weblink.com, możesz nim katalogować, preclowac, dopalać i pozycjonować. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 SWL sa: 1 stale 2 rotacyjne* - platne - darmowe Jest im poswiecony caly dzial forum, poczytaj. Systemy wymiany linkow Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 viurs4 zobacz może funkcjonalność statlinka gold to dowiesz się że jednak można . Zdradzę, że ostatnio na mojej stronie pojawił się z niego link do jeden z popularnych firm hostingowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Póki co moje zaplecze skromne, a nie chcę ryzykować umieszczając SWL na stronie pozycjonowanej. ;] Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.