Max Pain Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 www.az.pl udostepnilo mozliwosc rejestracji domen w domenie .pl zawierających znaki: ąśźćęóńłż. Czy warto w to zainwestowac? Jak sadzicie? https://www.az.pl/idn.action Jastrzębia Góra - kwatery prywatne, mapa, zdjęcia, noclegi Twoje prawo jazdy - Irlandia Północna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Temat był już poryszany na forum. Poszukaj. Moim zdaniem jeśli nastawiasz się tylko na polski rynek - TAK ale jeśli nie tylko na polski rynek - NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proks Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A ja bym się poważnie zastanowił nawet nad polskim rynkiem, bo za nim użytkownicy dowiedzą się, będą pamiętać i wręcz instynktownie słysząc piątek nie będą w adresie pisali piatek to jeszcze duzo wody w wisle uplynie. pz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mchrapka Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Pracowałem kiedyś w firmie, która "promocyjnie" kupiła parę takich adresów - i co - trzeba było potem kupić jakiś bez polskich liter, żeby tam promować wtyczkę do IE co umożliwia ich obsługę i nic z tego nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Pracowałem kiedyś w firmie, która "promocyjnie" kupiła parę takich adresów - i co - trzeba było potem kupić jakiś bez polskich liter, żeby tam promować wtyczkę do IE co umożliwia ich obsługę i nic z tego nie wyszło. 83498[/snapback] Tak skądś to znam. Obecnie pracuję w tej firmie i również nie polecam. Wtyczka to jedno poważne zagrożenie powodzenia inne to przyzwyczajenie ludzi - nie polecam i tyle;) Chyba żeby jako dodatkową domenę przekierowującą do domeny bez polskich krzaczków. Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.