mario1973 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 do poniedziałku ma byc nowa wersja XR 7 JUŻ niektórzy mają. Właśnie pytałem o wrażenia z niej. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak narazie wkurza mnie nie milosiernie, win7 64bit i co chwila zwis, wiec narazie trza zostac przy xr5 :/ Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 win serv 03/08 działa ale jest kilka bugów np. po sprawdzaniu maili nie kontynuuje pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 A ja właśnie testuje (na domyślnej bazie) na WIn2k8 64bit - póki co efekty co najmniej zadowalające jak narazie wkurza mnie nie milosiernie, win7 64bit i co chwila zwis, wiec narazie trza zostac przy xr5 :/ Wiesza Ci się system czy sam XR? Odpalasz go jako admin? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przeleciałem na małej bazie - jest ok, jutro zobaczę jak się sprawdza na większych. Jak narazie duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dziala chyba ok bo cale forum ipb mi zaspamowano jak nigdy Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Skuteczność wzrosła. Widać na pierwszy rzut oka Jedynie, to wydaje mi się że jest ciut wolniejszy od 5... Zobaczymy jak będzie wyglądała finalna wersja. PS. działa komuś potwierdzenie @? Edytowane 7 Stycznia 2011 przez mental KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ReCaptcha złamana, ciekawe na jak długo Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 qrcze D_zbita mnie wyprzedził właśnie chciałem się podzielić moją radością na hasło ReCaptcha decoded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 aaaaa, a ja mowie czemu na moim forum gdzie spamowych kont nowych dziennie bylo ok. 2 dziennie to teraz jest 30 koledzy dostali nowa zabawke po prostu Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) podaj adres usuniemy z listy po znajomości Ogólnie mówiąc nowa wersja jest lepsza jak się spodziewałem, będą poprawki Edytowane 7 Stycznia 2011 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 @MaxPan: wersja RU ma już Mod Creatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Nosz kuźwa, i trzeba od nowa bawić się z szukaniem nowej captchy. Edytowane 8 Stycznia 2011 przez satin0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Daj recaptche + losowe inteligentne pytanie. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syhro Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne No i Rekapcza, szacunek dla Alexa Jak tam u Was z wydajnością? Ja chyba będę musiał przerzucić się na mocnego dedyka, bo VPS mi nie wyrabia !!! Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Syhro https://codematic.tech/jak-pozycjonowac-sklep-internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi