wam Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Cytat PIO-T01 PIO-T02 Dziękuję za kody. BTW: W formularzu dodawania strony w polu Tytuł strony dymek pomocy zawiera informację, że można wpisać 50 znaków ale ograniczenie jest dużo niższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 A czy przypadeczkiem nie jest napisane do 40 znaków? Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wam Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Widzę 50 jak na screenie. Może to przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 To bardzo ciekawe zagadnienie U mnie jest 40 jak na załączonym obrazku, sprawdziłem nawet w kodzie też 40. Wygląda jakbyś miał cache z przed ładnych paru lat, zwróć uwagę, iż nie zgadzają się u Ciebie wyświetlane treści nad linkiem "sprawdź unikalność opisu", bo zakładam, że to na pewno rozglaszam.pl Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) PIO-T03 PIO-T04 - dziękuję Edytowane 1 Października 2021 przez aragz Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wam Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 No to istotnie ciekawe. Wszedłem jeszcze przez Edge (a tam raczej nie mam cache z rozglaszam.pl) i mam to samo... 50. Daje szerszy screen, chyba jestem na rozglaszam.pl Może internet mam stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Ahh, już wiem o co chodzi Dodajesz się przez panel użytkownika a nie poprzez link "dodaj stronę" a tam faktycznie jest 50 znaków, już zmieniam, dziękuję za wskazanie. Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gistlee Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 PIO-T10 bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doler Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 PIO-T09 - dziękuję Biuro Projektowe. Kierownik Budowy Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Pod choinkę specjalnie dla Was kody promocyjne do katalogu rozglaszam.pl, jak zawsze proszę o unikalne opisy, warunkiem dodania wpisu jest potwierdzenie wykorzystania kodu w tym wątku; wpis titanium 30: PIO-T01 PIO-T02 PIO-T03 PIO-T04 PIO-T05 PIO-T06 PIO-T07 PIO-T08 PIO-T09 PIO-T10 wpis titanium 365: PIO-T01 1. Wszystkie nasze katalogi posiadają dedykowane (niewspółdzielone) adresy IP oraz Reverse DNS (PTR record). 2. Dla każdego katalogu wdrożono certyfikat SSL A+ (HTTPS). 3. Adresy stron można dodać, jako HTTP jak również, jako HTTPS. 4. Jakość! Używamy szybkich oraz stabilnych serwerów dedykowanych - uptime 99,9% 5. Czas oczekiwania na moderację do 24 godzin. 6. Wystawiamy faktury VAT. Katalogowanie stron: dodamy Twoją stronę wraz z opisami do wszystkich naszych katalogów: https://www.dodaj-strone.com.pl/katalogowanie-stron.html Multikody: rabat do 50%, więcej informacji: https://www.dodaj-strone.com.pl/multikody.html Wesołych Świąt a przede wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 2022! Edytowane 23 Grudnia 2021 przez logremonte 1 Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydrax Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 PIO-T10 wykorzystany dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemSzeryfem Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 PIO-T02 PIO-T03 PIO-T04 Wykorzystane - dzięki serdeczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1985 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Dzień dobry, kod PIO-T05 został wykorzystanym, dziękuję serdecznie. Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 PIO-T01 (titanium 365) PIO-T06 dzięki Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuch Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 PIO-T09 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi