scarhextendedmags Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 dik30, próbuję dodac stronę z PR3 i nie idzie. Przepraszam bardzo, czemu? Pokazuje mi się że niby moja strona nie ma, a ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melma Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 dik30, stron z PR4 także nie mogę dodać. Możliwe, że skrypt sprawdzający PR nie działa prawidłowo. Jeżeli ci to pomoże, to do ściągnięcia jest aktualny skrypt sprawdzający PR. Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Katalog dkn.org.pl 10 kodów na wpis premium (5zł) seo01 seo02 seo03 seo05 seo05 seo06 seo07 seo08 seo09 seo10 Proszę o sensowne i obszerne opisy Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masacra Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 za 8 i 7 dziękuję https://www.dodatkowapracawdomu.pl/ https://www.ofertypracyodzaraz.pl/ https://www.anty-koncepcja.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OPCG.net Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Już niestety wszystkie poszły , a ja nie zdążyłem Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska. Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 (edytowane) No to jeszcze na pare dni podziele się tajnym kodem dla podstawowej grupy wpisów (1.01zł) Uprzedzam jednak że wpisy dodane za pomocą tego kodu będą bardzo rygorystycznie moderowane Proszę o wiele konkretnej treści, oraz unikalnej (przy poprzedniej paczce 2 osoby przekonały się że sprawdzam unikalność opisów) dkn.org.pl Oto kod: AcBaMoSeO Edytowane 30 Stycznia 2011 przez treecool Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OPCG.net Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzięki za kod . Dodałem stronę z unikalnym opisem, mam nadzieje, że przejdzie . Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska. Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Również wykorzystałem, wpis dodany, opis unikalny Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzięki, ja też wykorzystałem tajny kod Oczywiście opis pisany unikalny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 treecool mogłeś trochę zmniejszyć ilość linków wychodzących... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 zaraz dodam noFollow do linków na głównej Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kiedyś czytałem, że tu mają być same kody, 0 innych postów A robi się trochę śmietnik pizzeria malbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dik30 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kody do grupy Wpis Premium (2, 00 PLN) Katalog SeoDexter SEO01 do SEO20 Parametry katalogu tutaj Pozdrawiam Boszkowo - wakacje nad jeziorem Seokatalogi ElTo - multikod do 50 seokatalogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarhextendedmags Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 zaraz dodam noFollow do linków na głównej To że dasz nofollow niczego nie zmieni, bo moc dalej się dzieli na wszystkie wychodzące linki, z tym że po dodaniu nofollow na te linki ona przepadnie w nicość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Już 5 lat w sieci. Boost Directory Kody można użyć tylko do dodania wartościowych witryn z unikalnym opisem. Inne zostaną usunięte bez ostrzeżenia, a kod ponownie aktywowany. piobd001 - piobd010 Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi