pitrazzz Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 wykorzystałem kods_02, dzięki. Nie działa licznik znaków oraz kat.dodatkowe się nie rozwijają. Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadmin Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ok teraz działa, dzięki za kods_07, kods_08, kods_09 Wyposażenie kuchni domowej i profesjonalnej: aGusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kods_01 wykorzystany, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomtheman Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kods_04 wykorzystany. Dzięki Autorski, moderowany i darmowy Katalog Stron BestKatalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolekpl Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 JA wykorzystałem kods_03 Najtańsze badanie gleby w Polsce ! Dodaj firmę do katalogu firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kods_10 dzięki https://sgdata.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachat Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) SilverT, utknęłam przy rejestracji - ja chyba jestem za głupia, o co chodzi z tym tokenem? Co tam wpiszę to jest źle... Edytowane 9 Września 2014 przez kachat Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadmin Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 SilverT, utknęłam przy rejestracji - ja chyba jestem za głupia, o co chodzi z tym tokenem? Co tam wpiszę to jest źle... Hej, nie musisz się przede wszystkim rejestrować. Wchodzisz w jakąś kategorię i wówczas na samym dole masz możliwość dodania swojej strony wpisujesz adres i klikasz "dodaj" potem przenosi Cię już do formularza na końcu faktycznie bywają tokeny, ale jeżeli nie umiesz odczytać obrazka to jest przycisk "przeładuj" takie dwie strzałeczki i przeładowujesz aż będzie taki obrazek który na pewniaka jest dla Ciebie czytelny Wyposażenie kuchni domowej i profesjonalnej: aGusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) @pitrazzz dzięki za info, zerknę na to @kachat juz powinno być jaśniej zostały jeszcze kody: kods_05 kods_06 edit: Zaplecz nie dodajemy! kod ponownie dostępny: kods_01 Edytowane 9 Września 2014 przez SilverT Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolowa Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kods_05 wykorzystany, dziękuję ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubowamuza Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 a ja sobie skorzystałem z kods_06 dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachat Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) O, nie zauważyłam, że można bez rejestracji dodać stronę Ale z tokenem było chyba coś nie tak, po kliknięciu strzałeczek pojawiał się identyczny napis tylko z innym tłem... Chciałam dodać stronę ale mi wyskakuje, że kod jest nieprawidłowy ;/ Już chyba wszystkie wykorzystane... Edytowane 9 Września 2014 przez kachat Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubowamuza Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 jakie dziwne problemy macie z dodawaniem do kat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Zapraszam po darmowe kody TUTAJ do katalogu www.seokatalog.pl W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Kody promocyjne do bolanda.pl, jak zawsze proszę o unikalne opisy, 1 użytkownik (IP) = 1 wpis, warunkiem dodania wpisu jest potwierdzenie wykorzystania kodu w tym wątku, wpis srebrny: PIO-S1PIO-S2PIO-S3PIO-S4PIO-S5PIO-S6 Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi