Mike Godslayer Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Jestem laikiem, więc mogę mieć problemy z wysłowieniem się. Mam stronę o adresie *.boo.pl i chciałbym podpiąć pod nią domenę *.org.pl Jak zrobić coś takiego, żeby w obecnych wynikach w google mój adres został zmieniony? Jestem np trzeci na frazę 'qwerty' i chciałbym nadal mieć tą samą pozycję tylko z nowym adresem *.org.pl zamiast starego *.boo.pl Zauważyłem, że kilka stron w google miała zmieniony adres i udało im się zastosować taki zabieg. Domyślam się, że chodzi o jakiś typ przekierowania poprzedniego adresu na nowy. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli coś jest niejasne postaram się wyjaśnić najlepiej jak umiem Z góry dziękuję! Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net! Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Poprzez plik .htaccess. Masz tu w dziale dla początkujących przyklejone dwa poradniki na ten temat: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=62516 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=69289 Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Godslayer Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za linki, ale nie udało mi się tam znaleźć tego czego szukam (może nie zrozumiałem?). Nadal proszę o pomoc. Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net! Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 poszukaj po forum "przekierowanie 301", ew. po googlach MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
softnet Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Nie zrozumiales, bo mowiac w skrocie - musisz ustawic przekierowanie 301. W podanych przez kolege odnosnikach bardzo obszernie jest to opisane. Jezeli ogarniecie tego jest dla Ciebie zbyt trudne, to popros o pomoc swojego hostingodawce. Ewentualnie mozesz poprosic kogos, kto odplatnie wykona za Ciebie te prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuku Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Sprawdź tutaj ? To o czym pisali koledzy, troszkę bardziej łopatologicznie. Katalog firm: Katalog firm Polska Strony inernetowe Wrocław: strony w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Godslayer Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 I o to chodziło! Teraz wszystko jasne. Dziękuję za pomoc. Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net! Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy! Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.