hotsauce007 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Cześć, mam pewien problem. Otóż jak wpisuje w google pewne hasła to moja witryna pojawia sie na drugiej stronie wyszukiwania. Według testu na stronie https://www.elektryczek.info/test/ powinienem być 8. Tak samo dzieje się gdy wpisuje dane hasło na innych komputerach. znowu inna strona wyskakuje mi na 1 stronie na 1 pozycji pod jednym z haseł, innym osobom wyskakuje ona na trzeciej stronie a według elektryczka powinna być na 22 miejscu. Czy może to być działanie personalizacji wyników wyszukiwania? ale skąd taka rozbierzność? Moze znacie programy, które dokładniej określają pozycje w wyszukiwaniu? ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Personalizacja google z wyszukiwarki na dany PC, było o tym już na forum. Wyłącz w opcjach google personalizację. Tak wyniki są układane tylko dla ciebie - dlatego są w innych pozycjach niż u innych osób. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 raczej różne DC, i nigdy na wszystkich DC nie będzie taka sama pozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Zapraszam do sprawdzenia Monitoringu Web-Tools.pl Wyniki w przeglądarce sprawdzaj w trybie prywatnym ( Firefox, Opera, IE8 ) Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Narzędzi do tego masz mnóstwo np. https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance wystarczy że w google wpiszesz "check posision google" Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekD Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Korzystaj z dodatkowej przeglądarki, czyść po sprawdzeniu pozycji wszystko (cache, pamięć). Jednak lepsze jest przecież korzystanie z programów/skryptów. Możesz korzystać na przykład z Free Monitor for Google. Pozdrawiam. Taki mały, blog o pozycjonowaniu. Tutaj kolejny o wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 ja polecam web tolsa, masz darmowe punkty, które starczą na kilka fraz(zawsze idzie dokupić punktów) i wykres pokaże ładnie pozycji, ogólnie bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/cz...-pozycje-co-ty/ kilka ciekawych informacji na temat pozycji w google Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Koła i zestawy kołowe - https://rollen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotsauce007 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 dziekuje za odpowiedzi ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brecol Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Co prawda może i już znalazłeś odpowiednie narzędzie do sprawdzania, ale zawsze warto napisać Jest jeszcze program o nazwie Web Ceo, który m.in. pozwala na sprawdzenie pozycji (podstawowe funkcje programu są darmowe) Materiały ortodontyczne, stomatologiczne - m.in. Ligatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ten kombajn obłaskawić to kilka kaw na ławie i w całości dzień poświęcony tylko na rozgryzienie funkcji :) łatwo nie jest bo wszystko w angolu do tej pory nie wiem jak zmienić wyszukiwania z google.com na pl. interesują mnie wyniki z polskiego podwórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 do tej pory nie wiem jak zmienić wyszukiwania z google.com na pl.interesują mnie wyniki z polskiego podwórka w wyborze wyszukiwarki masz najpierw te popularne (min google.com) potem w liscie masz mniej standardowe, i tam daleeeeeeeeeko przewijasz do google.pl JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.