Skocz do zawartości

dopalanie pozycji w top10

maXus

Rekomendowane odpowiedzi

viper, skończ pleść i wprowadzać ludzi w błąd.

pozycjonujesz te same frazy co maXus?

maXus,

to stawiaj zaplecze tematyczne.

Żaden swl nie da ci tak tematycznych linków.

I zastanów się co chcesz zrobić i na jakiej podstawie oceniasz frazę? Że ma cztery miliony wyszukań?

No słuchaj, to nie ma najmniejszego znaczenia.

Konkretnej pomocy mogę udzielić na PW, tylko podaj adres i frazy.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Przepraszam już nie bede :)

Frazy nie te same, ale sytuacja podobna :)

Sytuacja nie jest podobna, pisałem już w tym wątku iż domena jest skatalogowana we wszystkich "wartościowych" katalogach i w większości średnich lub słabych. To sama sytuacja z preclami. Publikerem pozycjonowałem podstrony. Do domeny prowadzi dużo tematycznych linków z zapleczy postawionych na domenach pl jak i na darmowych hostingach, blogach - unikalne teksty, grafika, skatalogowane, dopalone z swl.

Nie rozumie też jednego, do pozycjonowanej strony prowadzą linki z zapleczy które są w top 50-150 na tą samą frazę co strona docelowa. Mało który serwis ma tyle powiązanych tematycznie linków a jednak są wyżej i mocniej obsadzone w serpach.

Z tego co piszesz to widzę ze linków to już masz dość i google wie na co się pozycjonujesz teraz już możesz olać linki one już nic nie zmienia. Jak chcesz wejść na stale na TOP 5 to napisz dobry artykuł na około 500 slow google uwielbia czytać :D jak ci zależy to skręć jakiś filmik i umieść we Flash z twoim keywordem w title to się znajdziesz w top 1. Zastanawiam się czytając te posty na tym forum, ze panuje ogromna wiara w jakieś słabe techniki "h**e muje" itp. To tak nie działa panowie, Przede wszystkim trzeba się zastanowić poco ktoś miałby odwiedzać taka stronę, a potem postarać się żeby miał poco.

Linkuj spokojnie z rotacyjnych SWL.

Zacznij od niewielkiej ilości punktów i powoli zwiększaj.

Najważniejsze to żeby nie linkować samymi SWL.

Ale jak masz sporo stałych, mocnych linków to się nie zastanawiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności