lords Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Filezilla też nie szyfruje haseł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tianka Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja jestem zadowolona z Filezilli, ale również zdarza mi się używać Winscp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Przydało by sie jeszcze zeby w Fillezilli bylo kilka komend dla SSH np odpalanie plików to już całkowicie bym wyrzucił putty;] Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 FileZilla nie szyfruje ale większość robaków i włamów jest przez TC jak na razie przez jego popularność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 No właśnie, nieumiejętne lub wygodne korzystanie z FileZilli też zagraża bezpieczeńtwu, identycznie jak TC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 windows - total commander linux - pobieranie z poziomu wiersza poleceń idealnie www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 FlashFXP już od paru lat nie zmiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jeśli ma być sam FTP to WinSCP zdecydowanie najlepszy - gorzej jeśli chcesz mieć zarówno menadżer plików na dysku jak i FTP - wtedy zostaje już tylko Total Commander tudzież jego darmowe odpowiedniki jak Free Commander lub Unreal Commander ale tam FTP to bardzo biedny jest iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja od zawsze używam TurboFTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Filezilla rządzi! Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros17 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 FlashFXP korzystam od kilku lat, niezastąpiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie korzystam z FlashFXP więc takim niezastąpionym nazwał bym WinSCP, ale z pewności FlashFXP też warto się zainteresować/ sam przetestuję --- Generalnie godne są uwagi takie programy które umożliwiają bezpieczne łączenie z serwerem. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawix Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Używam FireFTP- dodatek do firefoxa- wydaje się dobry, ale ja dopiero zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 sorry, ale jak się dba o aktualizacje /aktualne wersje oprogramowania to sie nie ma problemu z robalami Jakiś czas temu wyszła już wersja TC, gdzie jest już "wszystko" poprawione i robale nie szkodzą ja polecam TC ;] Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koorde Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Korzystam z FileZilli i jestem z niej bardzo zadowolony, ze swojej strony polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.