gordon Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A ja polecam linki tematyczne! zamulek - oferta poszła na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 @gordon dzięki wezmę pod uwagę propozycję, ale z góry uprzedzam że nie jesteś sam wracając do tego, że przyzwoity link czy przyzwoite linki mogę zapewnić poprawienie pozycji u wuja google, to czy poniższy pierwszy lepszy link można traktować jako przyzwoity i taki który coś da: link chyba ze z całości linków z PR=4 Całość oferty PR4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ale linków na allegro nie szukaj... Tam się tylko sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 domyślam się, że raczej tam idzie tylko sprzedaż, ale zakładam że kupuje link, mam go 60dni co po tych 60dniach, moja strona traci całą moc związaną z tym linkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 No pewnie ze po 60 dniach strona traci.Przypuśćmy że strona nie ma żadnych linków, kupujesz np. 100 na 60 dni, potem one znikają i co się dzieje?Strona leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 paszczur ... mam PR 0 na poziomie > 300 site w indeksie OK, mi też site pokazywał więcej - ale przejdź sobie na ostatnią podstronie wyników dla site. Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Widze że konkurencja jest duża dla tych keywordów. Ale mnie bardziej ciekawi 10-ta pozycja firmy www.spawko.pl (dla słowa "ogrodzenia wrocław"), która ma kilka nędznych BL i to wszystko. No chyba że yahoo nie zupdatował jeszcze wszystkich bacward linków. linki swl w yahoo sa widoczne bo backlinki z yahoo sa czescia wyznacznika strony w swl linki z katalogow sa widoczne bo sa poniekad wyznacznikiem wartosciowosci katalogu natomiast kto jaki ma interes w pokazywaniu prywatnego zaplecza w yahoo skoro nic mu to nie da a jedynie moze zaszkodzic? JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 linki swl w yahoo sa widoczne bo backlinki z yahoo sa czescia wyznacznika strony w swllinki z katalogow sa widoczne bo sa poniekad wyznacznikiem wartosciowosci katalogu natomiast kto jaki ma interes w pokazywaniu prywatnego zaplecza w yahoo skoro nic mu to nie da a jedynie moze zaszkodzic? OK, masz rację. Nie pomyślałem, że ktoś może robota yahoo zablokować. To może być to. Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 OK, mi też site pokazywał więcej - ale przejdź sobie na ostatnią podstronie wyników dla site. Sprawdziłem i na ostatniej stronie ilość site się nie zmienia - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja tam w 90% na zapleczu blokuje yahoo i myślę, że większość ludzi tak robi. Zostawiam tylko statyczne zaplecze z wartościową treścią, na którym nie ma wielu linków wychodzących, reszta spamu/pół-spamu blokuje yahoo. SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 jaki ma znacznie blokowanie zaplecza dla robotów yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Konkurencji trudniej sprawdzić skąd prowadzą linki do strony pozycjonowanej.Po to się blokuje Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 podsumowując zaplecze powinno być blokowane przed robotami yahoo, natomiast jak oszacować ilość unikatowych stron w zapleczu pozycjonujących tak aby nie przedobrzyć ? czy nie ma możliwości aby przedobrzyć ze stronami zaplecza ? jako unikatowy serwis mam na myśli serwis z 10 podstronami na odrębnym serwerze (inny IP) i kolejne pytanie, jeżeli mam domenę ogrodzenia-bramy.pl to w jaki sposób pozycjonować podstrony ? również dodawać je do katalogów etc, czy wystarczy pozycjonować główną stronę a dzięki linkom z głównej do podstron automatycznie zaczną się pozycjonować podstrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Pozycjonując główna, pozycjonujesz też podstrony, ale podstrony samodzielnie też wypada linkować. Przynajmniej ja tak robię i pod niektóre frazy to własnie podstrony z konkretnym tekstem są najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.