RedWeb Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Potwierdzam, dzisiaj: IPS Driver Error Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Traz już padło na 10 minut HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tianka Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja wczoraj i kiedyś zauważyłam, że forum nie działa !!! ale tak normalnie to działa cacy. edit: IPS Driver Error rownież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Moze gdyby zablokowac Xann'owi i Kukisowi mozliwosc postowania to by to troche odciazylo forum !!! Możesz mi wytłumaczyć co ja mam do tego? Teraz rzadko w top jestem, a udzielam się jak muszę/powinienem. Ps. Na czym stoi PiO, orientuje się ktoś? Pamiętam tylko, że jakiś dedyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Dobrze że markesa nie ma bo pewnie trzeba było siedzieć na pio na zmiany, bo by baza nie wytrzymywała barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 W ostatnich czasach PiO bez kilku razy IPS Driver ErrorThere appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here jest dniem straconym :] Zdarza się, że poprawianie, dodawanie posta trwa i trwa... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Potwierdzam - ISP Driver Error a hosting? może https://hosting.optymalizacja.com/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Jakby nie było IPB lekkim skryptem nie jest, no i nie da się ukryć, że ruch tutaj też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 sprawdzamy co się dzieje z serwerem, na razie nic konkretnego z tego nie wynika Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 wystarczy nie zaglądać co 3 minuty na PIO i problem sam się rozwiąże Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 z tego co pamiętam to stoi na vps, a zrzuta na serwer to nei zły pomysł nie musi być jakieś specialne forum, lecz poprostu temat z listą wpłat, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Na VPS na pewno nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 z tego co pamiętam to stoi na vps, a zrzuta na serwer to nei zły pomysł nie musi być jakieś specialne forum, lecz poprostu temat z listą wpłat, Byłem już kiedyś użytkownikiem forum, które stało tylko i wyłącznie dzięki wpłatą użytkowników... Same problemy z tym były -> a to jak uzbierać wymaganą kwotę, a to czy serwer za dwa dni nie padnie z braku funduszy, etc. Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 aktualnie forum utrzymuje się z reklam, wpłaty mogą być tylko zapomogą, na dodatkowy RAM(jednorazowa opłata) zmiana procesora, większy dysk, itp na przeniesienie serwera do PL, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 zablokujcie boty Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.