makks Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam Chciałem was ostrzec przed dodaniem strony do płatnego katalogu polskie-strony.org. W dniu 31.10.2009 dodałem 2 strony www, wysłałem 2 smsy płatne po 2,44 PLN, dostałem hasła, zrobiłem wpisy i czekam, tydzień, dwa i nic. Po miesiącu wysłałem do nich maila z zapytaniem czemu nie ma moich wpisów dostałem następującą odpowiedź: Witam,Zgodnie z regulaminem polskie-strony.org, wpisy do stron bez linka zwrotnego rozpatrywane są według ich pozycji w kolejce. Zazwyczaj trwa to około 1-2 tygodni, w zależności od ilości zakolejkowanych wpisów. Zgodnie z regulaminem rozpatrzenie dodania wpisu jest płatne, jest to koszt bezzwrotny. Po dodaniu, bądź odrzuceniu danego wpisu zostanie wysłany mail ze stosowną informacją. -- Pozdrawiamy, Administrator Polskie-Strony.org Do dnia dzisiejszego strony nie zostały dodane, nie zostałem też poinformowany dlaczego. Dodane strony były stronami zwykłych firm prowadzących działalność usługową bez żadnych jakiś treści niezgodnych z regulaminem Minęły już prawie 4 miesiące. Co o tym myślicie? Gdzieś to można zgłosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A czy Twoje wpisy spełniały regulamin katalogu ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 nie widzę w regulaminie informacji, że opłata nie podlega zwrotowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makks Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A czy Twoje wpisy spełniały regulamin katalogu ?Pozdrawiam Uważam że spełniały a poza tym powinienem zostać o fakcie odrzucenia poinformowany (sami o tym piszą) a to nie nastąpiło Nawet darmowe katalogi o tym informują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jedni informują, inni nie - zależy do katalogu. Ale jak właściciel napisał, że poinformują to tak powinno się stać. Skoro uważasz, że niesłusznie odrzucił Twój wpis to pisz do niego albo zadzwoń na dane w whois. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 ludzie nie szkoda wam czasu .. jest tyle sprawdzonych katalogow (rowniez platncyh). Dobrze moderowanych i zadbanych,wystarczy poszukac chocby na tym forum. Za 4zl to raczej afery bym nie robil Przynajmniej wiesz juz gdzie nie dodawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 ludzie nie szkoda wam czasu .. jest tyle sprawdzonych katalogow (rowniez platncyh).Dobrze moderowanych i zadbanych,wystarczy poszukac chocby na tym forum. Z tym sie zgodze Za 4zl to raczej afery bym nie robil Przynajmniej wiesz juz gdzie nie dodawac. A tu juz nie bo skoro spelniasz wymagania dziwnych regulaminow i zaplaciles za wpis (moderacje) to zadna laska ze strony wlasciciela katalogu. Innaczej jest to zwykle wyludzenie. Co do regulaminu to dopiero w kilku spotkalem sie z akceptacja reg. przed dodaniem wpisu jaki dokonaniem oplaty Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil25 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Dziwne, jak się nie mylę to Melma jest właścicielem tego katalogu. Pomaga często na forum odnośnie miniacza i udziela się na "naszym" forum, więc może sprawę można pozytywnie rozwiązać. Wesele Nowy Sącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 raz jeden dodałem jedną stronę do tego katalogu, i też to co zapamiętałem to długi czas akceptacji, i nie miły support Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Olaboga! Jak Melma jest właścicielem to lepiej się nie dodawać bo on lubi odrzucać porządne strony (które zostały dodane np do katalogaok, gwiazdora czy onetu). Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 dzięki za informację, który katalog omijać szerokim łukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Olaboga! Jak Melma jest właścicielem to lepiej się nie dodawać bo on lubi odrzucać porządne strony (które zostały dodane np do katalogaok, gwiazdora czy onetu). Racja to katalog Melmy a u niego się czeeeka.... Moim zdaniem każdy moderuje strony po swojemu i odrzuca to co chce nawet te wartościowe strony. Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Z własnego doświadczenia mogę jedynie potwierdzić - SZKODA CZASU na dodawanie do tego katalogu! Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mi też nie zaakceptował kilku stron, dawno omijam ten katalog. Najlepiej jakby sam Melma się wypowiedział w temacie i wyjaśnił te sprawę. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fler Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 A mnie wszystkie strony do tego katalogu przyjęto ale czekałem od września 2009 do stycznia 2010 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.