AleksanderPe Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dlaczego home.pl ma TOP3 na "dieta" ? Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper134 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 he, he Pytanie retoryczne Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
βασιλιάς Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Strona, która wcześniej była na 3 pozycji, teraz przekierowuje na home.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 heheh kurde no dziwne.. słów nawet nie pada nigdzie w meta.. Coś w googlach się pomieszała od tego ręcznego ustawiania rankingu. LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 od tego ręcznego ustawiania rankingu. Zróbmy komisję śledczą ile zapłacili za 3 pozycje Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilly Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 301 z domeny o diecie? Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 dobra 301 to 301 ale po c... ktoś przekierował za********e mocną domenę ustawioną na fraze diety na ...index hostingu home.pl? nie jestem w stanie tego ogarnąć. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Zróbmy komisję śledczą ile zapłacili za 3 pozycje biggrin.gif Zapisuje się na przewodniczącego będę się opierd.. jak reszta w tych komisjach ;P Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 nie jestem w stanie tego ogarnąć. a może ktoś zapomniał opłacić domenę na kolejny rok i G. złapał przekierowanie? "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 nie przedłuzyć domeny siedzącej w top3 na diety- nie wierze a jeśli nawet ktoś by zapomniał to sedo by na niej wylądowało a nie redirect na home... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilly Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Czyli home się przebranżawia Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 nie przedłuzyć domeny siedzącej w top3 na diety- nie wierzea jeśli nawet ktoś by zapomniał to sedo by na niej wylądowało a nie redirect na home... nie wiem kto tam był, ale nie raz już słyszałem o "wielkich" którzy "zapominają" o przedłużeniu domen a po drugie jeśli to była domena .pl to zdaje się jest ta domena przez dwa tygodnie w "rezerwie" jakby obecnemu/dotychczasowemu właścicielowi "przypomniało się" że nie zapłacił za domenę. "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMG Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Przecież to jasne, sami zobaczcie. Pierwsza strona w wynikach dieta.pl ma domenę zarejestowaną w home.pl. Wniosek jest oczywisty np. ktoś majstrował w konfiguracji domeny lub z htaccess na poprzednim hostingu w home.pl i przez błąd/przypadek zaczeło przekierowywać na hosting home.pl, a google już to wyłapało. Widać, że strona jest na innym hostingu niż home.pl. A może hosting się skończył na home.pl lub przekroczono limit transferu lub wykonano niedozwolony skrypt i admin był zmuszony skorzystać z alternatywnego serwera . Nie wiem dokładnie w jakim przypadku przekierowuje bezpośrednio na stronę home.pl, ale napewno, któryś z powyższych. Sprawdzanie PR i statystyki Strona fanów: Vampire Diaries Polecam bajki dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A może zaplecze poszło na 301? , w niedługim okresie czasu zniknie z topu . Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 I szlag trafił całą teorię o kontekście strony linkującej do linkowanej Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.