Carnagge Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Po tym co napisaliscie to sprawdzilem kilka stronek i one wrocily do stanu sprzed tego ostatniego update'u, co byl niecaly miesiac temu. Ogolnie wyglada to tak, ze domeny, ktorym pospadal PR wrocily do swoich wczesniejszych, wyzszych wartosci. Natomiast stronki, ktore ostanio dopiero uzyskaly PR lub im podskoczyl na wyzszy to zostaly teraz bez zmian. Dzieki temu wszystko mi wyszlo teraz na plus Dziwna sprawa troche z tym PR. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Mniej więcej tak jest, chociaż część domen pospadał np. z 5 na 3 itd. Ale chyba 95% tych co dostały 0 ma teraz poprzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Z wczoraj na dzis wrocil mi PR4, a dobre 3 tygodnie byl PR3. Gogiel caly czas cos mieli. https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Nigdy nie wierzyłem w jakiś korekty, jak już to w zerowanie PR za karę, ale teraz sytuacja dotknęła i mnie. Dwa przypadki - na dropped chciałem przejąć domenkę PR4, a dziś patrze ona nie jest PR4 tylko PR3 Mój katalog był PR3, po update 1, a teraz 2. Czy to może świadczyć o tym, że przeliczanie PR odbywa się na bieżąco? Co myślicie? Edit. Teraz patrze, sytuacja jest widocznie również na innych moich i nie moich stronach. Duzo tego dość, to nei pojedyńcze przypadki Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpj Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 U mnie wszystkie strony bez zmian, tzn. po pierwszym update wszystko do góry, teraz stoi w miejscu. Fotograf Gdańsk - Fotografia ślubna Gdańsk, Gdynia, Sopot, Pomorze fotografia ślubna Gdańsk - blog fotografa ślubnego z Trójmiasta blog fotograficzny - a tu zwykły blog fotograficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Korekta jest. Te co od razu widzialem ze dostaly PR na wyrost (~5,6), teraz maja ~4,5. Wyglada to bardziej realnie w porownaniu z przeszloscia. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giorgi Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 U mnie na większości wszystko w dół, więc rzeczywiście bawią się tam chłopcy z G. Na szczęście g. mnie to obeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Była korekta? U mnie bez zmian Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pogrudka Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No u mnie była korekta, była. Poprzednio z kilkunastu moich serwisów, większość na plus. Dzisiaj Google zabrał większości do poziomu wyjścia sprzed miesiąca, nieliczne zostawił w miejscu... Nowy post, niespodzianka dla początkujących pozycjonerów https://www.michal.pogrudka.com/2011/10/17/...ga-tylko-17-10/ Darmowy kurs pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 A u mnie są zmiany, fajnie że jednej stronie zdjęto filtr: teraz ma PR6 tak jak miała wcześniej. A ogólnie wszystko po trochu do góry :-) RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Też widzę korektę dla niektórych stron zarówno na + i na - Akurat dla tych stron dla których sprawdzałem wygląda to jak przywrócenie poprzedniego pageranku, ale może to przypadek. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMG Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Korekta bardziej na minus niż na plus. Sprawdzanie PR i statystyki Strona fanów: Vampire Diaries Polecam bajki dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukat76 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 u mnie wraca zazwyczaj o jedno oczko więcej Hostessima.pl - Agencja hostess - targi, eventy, wystawy, promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splif Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 I ja również korektę zauważyłem. Na minus. Ale i tak nie jest najgorzej Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valof Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Z PR3 na PR2 strona firmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.