Nsb Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jeżeli ktoś zainteresowany, mogę udostępnić wyniki podobnego testu. Blog o counter strike, same artykuły, LT jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooG Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 no jasne Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Uzbierało się tego trochę, a siedzi w longertail, i nie wiem jak się zabrać za zrobienie screena tak aby pokazać całość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 CSV wyeksportuj jeśli możesz. Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Niestety nie widzę takiej opcji w longertailu, Jeżeli są chętni pisać na priv, podam login i hasło do statystyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzek112 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Niestety nie widzę takiej opcji w longertailu,Jeżeli są chętni pisać na priv, podam login i hasło do statystyk. Mnie interesują wyniki poproszę dostęp. Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash818234 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 z calym szacunkiem ale to nie jest zaden LT. LT to np. cos takiego https://i46.tinypic.com/334uhcl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 z całym szacunkiem przeczytaj czym jest LT zanim zdecydujesz się coś odpowiedzieć nie usprawiedliwia cie nawet krótki okres pobytu na forum Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash818234 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Xann, z całym szacunkiem ale porządny LT to dużo więcej 2 mocne słowa kluczowe ( 1.skutery 2. wodne ) + nazwy własne produktów. LT to takie zjawisko, gdzie podczas oglądania statystyk słów kluczowych brzuch boli od śmiechu (z tego, co ludzie potrafią wymyślić- niech żyje kreatywność). Na forum jestem kilka lat (jako osoba, nie konto) pozdRawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 @'flash818234' - słuchaj uważnie bo nie chce mi się powtarzać: Long tail - ( długi ogon ) jest to zjawisko powodujące że niszowe produkty(w tym wypadku frazy) generują znacznie większe obroty(w naszym wypadku wejścia) przy założeniu odpowiednio dużej ilości asortymentu(w naszym wypadku optymalizacja strony i ilość tekstu) .ps zabawność fraz nie ma tu nic do żeczy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
βασιλιάς Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Twoja definicja long tail jest nieprawidłowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nestor tego forum ma racje.... Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash818234 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Definicji jest bardzo wiele, łączy je tylko tyle że są tłumaczone z angielskiego. Ujmę to inaczej; Fakt, iż to akurat osoba Xann'a zrobiła test na Long Tail jest tak absurdalny, jakby Szymborska robiła testy na temat "Pozycjonowanie spamu SWL'ami" lub Stalin testował jak wolny rynek i własność prywatna wpływa na wzrost zamożności społeczeństwa. PS: Nie widziałem wcześniej, że ostatnia osoba w tym topicu wypowiedziała się w marcu Inaczej podarowałbym sobie wykopywanie trumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 @flash odkopałes to teraz uzasadnij bo co jak co będziesz musiał chyba tłumaczyć teorie z chińskiego jesli sie nie zgadzasz z teorią przedstawioną przez Xann'a Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 @'aniec2' - uważam że oczekujesz za wiele Definicji jest bardzo wiele, łączy je tylko tyle że są tłumaczone z angielskiego. no fakt twoje tłumaczenie znacznie różni się od mojego ...LT to takie zjawisko, gdzie podczas oglądania statystyk słów kluczowych brzuch boli od śmiechu.... Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.