Rafal Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 A ja w taki sposób zwiększam popularność mojej strony: Mój serwis ma luźną tematykę, czyli w sumie mogę tam opisywać wszystko. Jeśli wiem, że jakiś temat jest popularny, a Google nie podaje żadnej konkretnej strony poświęconej tylko temu zagadnieniu, to ja ją robię. Ostatnio zrobiłem dział o Gadu-Gadu (takie moje pomysły i różne inne rzeczy) - ilość odwiedzin zwiększyła się z około 600 do 700. Ostatnio dodałem kilka informacji i kolejne 100 osób dziennie. Oczywiście staram się, żeby informacje były maksymalnie prawdziwe i wiatygodne, bo nie ma to być śmietnik informacyjny. Mam już kolejny pomysł: zbiorę informacje (i własne doświadczenia) na temat tonów DTMF w telefonach stacjonarnych - oczywiście praktyczne porady. W każdej chwili mogę się spodziewać pierwszego tysiąca odwidzin (wczoraj było 944). Dla mnie to duży sukces, bo przecież moja strona to strona tzw. domowa... Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 A ja też google: schematy gsm - 2 miejsce google: schematy lcd - 1,2 miejsce google: schematy - 5 miejsce onet: schematy gsm - 1 miejsce onet: schematy lcd - 1 miejsce onet: schematy - 2 miejsce wp:schematy gsm 1 miejsce wp:schematy lcd - 1 miejsce na schematy matryc wszędzie 1 miejsce. Life's beautiful... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocna Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Tu sami panowie są? google: wspólnota - 6 miejsce Jestem z niego dumna, bo ja amatorka i w ciągu niecałego miesiąca udało mi się tam wkoczyć. pozdrawiam! monika Duchowość dla świeckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Tu sami panowie są? [...], bo ja amatorka i w ciągu niecałego miesiąca udało mi się tam wkoczyć.pozdrawiam! monika Amatorki są fajne. :D/ Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 mocna napisał: Tu sami panowie są? [...], bo ja amatorka i w ciągu niecałego miesiąca udało mi się tam wkoczyć.pozdrawiam! monika Gratuluje Monika! P.S. Yes! szy, fajne fajne. Life's beautiful... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Tu sami panowie są? Tutaj jest bardzo malo kobiet, ale zawsze milo widziec nastepna. Gratuluje wyniku. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 ja równiez =D> Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 moje: szybko tanio pewnie programowanie projektowanie Przypadkowo się udało :>>> usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look4me Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Przypadkowo się udało :>>> Jak przypadkowo przecież tych słów nie masz ani w title anie w treści na stronie.,,,, :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 znalezione w google zupełnie przez przypadek przez 5 poz na 13,500,000 dok. internetowy ok 23 poz. na 2,010,000 dok Użytkowników 4 na 2,630,000 dok. - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Przypadkowo się udało :>>> Jak przypadkowo przecież tych słów nie masz ani w title anie w treści na stronie.,,,, :?: Dlatego mówie, że przypadkowo :] Te słowa mam tylko w stopce na dyskusyjnych.... Ciekawe, właśnie to badam :] usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 znalazłem swój nowy, całkiem, ładny wynik Promocja poz. 3 na 1,360,000 dok. - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 znalazłem swój nowy, całkiem, ładny wynik Promocja poz. 3 na 1,360,000 dok. Niezłe, ale czy dużo osób szuka 'promocja'? To znaczy - wydaje mi się że to się zrobiło zbyt ogólne słowo. Nie masz podobnego wrażenia? Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Nie masz podobnego wrażenia? Poluję na frazę "Promocja w sieci" a ta pozycja dla samego "Promocja" wyszła zupełnie przy okazji Niezłe, ale czy dużo osób szuka 'promocja'? Przecież nie od dziś prowadzisz serwisy internetowe, więc doskonale wiesz czego i jak ludzie szukają - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMan Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 google: pneumatyka - 1 miejsce wp: pneumatyka - 1 miejsce netsprint: pneumatyka - 1 (ale to sponsorowany ), heh 3 (dzieki webwweb), 4 (ale stara jeszcze, niech sie zaindeksuje to bedzie na 1) onet: pneumatyka - 1 miejsce interia: pneumatyka - 1 miejsce google: sprężarki - 3 miejsce AirMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.