protus Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ponawiam moją propozycję jeśli chodzi o miejsce spotkania: Podbijam temat, znalazłem coś takiego: https://zlotestawy.pl/gospodarstwo.html Co o tym sądzicie? Chętnie zobaczyłbym też inne - Wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Może jakieś zawody wędkarskie ? Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Może jakieś zawody wędkarskie ? dobry pomysł tyczka? spining? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Też o tym myślałem Tylko znowu byłaby rywalizacja jak w SEO zamiast relaksu nad wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie jest daleko, kiedyś wędkowałem, preferuję spławik i grunt. Nie zarzuciłem od ok. 20 lat, wcześniej lin 50cm, leszcz 60cm. Wiekszych osiągnięć ne mam alle lubiłem. Jak ustalicie termin to z chęcia przyjadę. Nie zależy mi na rybie mogę być ostani. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Do wskazanego miejsca nie mam jakoś strasznie daleko, więc jak coś z tego będzie to mogę kija pomoczyć Czy jakieś kobiety też będą czy same samce? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Tylko znowu byłaby rywalizacja jak w SEO zamiast relaksu nad wodą Można połączyć przyjemne z pożytecznym Ja optuję za miejscem najbliżej dolnośląskiego nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może i macie rację Czyli z prostego "moczenia kija" powinniśmy przekształcić to spotkanie w zawody o "tytuł mistrza Polski w wędkarstwie pozycjonerów" Skoro Dolny Śląsk to może: https://www.czterystawy.pl/owisko-Komercyjne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 @protus całkiem OK Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Mi też się podoba nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 spinning Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Czy jakieś kobiety też będą czy same samce? Właśnie trzeba podjąć decyzję czy robimy spotkanie w męskim gronie czy zabieramy też "drugie połówki" oczywiście jeśli ktoś ma spinning Według opisu na tym łowisku są okonie i szczupaki więc ze spinningiem nie będzie problemu EDIT: Mam dla Was jeszcze jedną propozycję, to miejsce wydaje mi się zdecydowanie najlepsze: https://rancho-nieszawka.pl/ Hotel&Restauracja RANCHO położone jest na obszernym terenie, na którym znajdują się restauracja, hotel oraz grill. Całość mieści się w sąsiedztwie Puszczy Bydgoskiej. Dysponujemy dwoma stawami rybnymi z których korzystają wędkarze oraz goście hotelowi. Położenie obiektu sprzyja aktywnemu wypoczynkowi na łonie natury, szczególnie latem, gdy nasze stawy rybne są rajem dla wędkarzy.Dla osób, firm, instytucji które szukają innych wrażeń polecamy zorganizowane na indywidualne życzenie atrakcje: ognisko, pieczenie prosiaka, strzelanie z wiatrówki, łowienie ryb (również spod lodu), jazdę na łyżwach i hokej na lodzie . Po dniu spędzonym na łowieniu ryb, strzelaniu z wiatrówki , wycieczkach pieszych i innych atrakcjach można odpocząć w komfortowych pokojach. Codziennie rano serwujemy pyszne , swojskie śniadanie wliczone w cenę pobytu . Okolice Torunia więc ode mnie to ok. 250km ale można się poświęcić Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 400km Jaki miesiąc? nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 @Trotyl zawsze można na 1 furę w kilka osób jechać Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.