Figiel Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Prowadzę bloga wielotematycznego na joomli www.SkarbiecWiedzy.com, chcę zwiększyć jego PR. Na jakie słowa kluczowe radzicie go katalogować itp. żeby zwiększyć PR, oglądalność a przede wszystkim ilość dodawanych artykułów przez innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 po co ci PR ? to tylko trawiasty pasek blog joomla pomoc joomla joomla help joomla dodatki joomla pomoc forum o joomla Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 PR zwiększysz jak zdobędziesz odpowiednią ilość linków ze stron z odpowiednim PR ... a jeżeli chodzi o ilość odsłon i odwiedzin, to masz fajne narzędzia w Google, które Ci pokarzą jakie słowa są wpisywane najczęściej i jakie są trendy użytkowników: - Narzędzie propozycji słów kluczowych :: Google Keyword Tool External - Google Insights Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 TOP30 fraz z Google Analytics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figiel Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 po co ci PR ? to tylko trawiasty pasekblog joomla pomoc joomla joomla help joomla dodatki joomla pomoc forum o joomla mam dodane tego precla do listy katalogów i precli - przypuszczam, że cześć użytkowników kieruje się PR w takim spisie i dzięki temu doda swoje wpisy do mojego praca, mój precel będzie wyżej w wynikach wyszukiwania w takim spisie. Generalnie chodzi mi o to, żeby tak rozpromować, wypozycjonować tego bloga, żeby dodawano więcej wpisów. Jakby był ktoś zainteresowany, to na zlecenia przez net dodałem swoją ofertę - na razie nikt się tego chciał podjąć poza jedną osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.