Lexy Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 W tej chwili mam WordPressa 2.8.6 i po zainstalowaniu wtyczki WP-Polls i dodaniu jej do posta okazuje się, że nie działa. Po 1. mimo ustawienia max 2 odpowiedzi, mogę zaznaczyć tyle ile chcę. Po 2. po wciśnięciu "Vote" nic się nie dzieje. Pojawia się tylko błąd dot. braku obiektu w którejś z linijek. Mieliście podobne problemy? Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja miałem podobny problem, ale we wcześniejszej wersji. Niestety tego sam nie rozwikłałem. Jedyne co mi proponowali to wgrać od nowa WP. ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 A ja na forum wordpressa wyczytałam jedynie, aby dodać podstronę z archiwum ankiet, ale nawet do nie pomogło i w ankiecie dalej nie da się głosować :/ Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.