ErnestM Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Racja moj blad, hm bylem pewien ze kiedys to tam bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jest ale jak wstawisz tam mape strony w xml :-) pokazuje wtedy ilosc podstron/ ilosc zaindexowanych Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale tylko tych z mapy strony ? stron ktore nie sa dodane do mapy nie wyswietla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Czyżby ta zmiana została już wprowadzona w google.pl? u mnie strona główna google.pl jest już w nowej wersji, jednak zapytania dalej wyświetlane są po staremu. Jak to wygląda u Was? p.s. sprawdzałem na 2 komputerach Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 U mnie bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie macie "animacji" na stronie głównej? Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jest od dobrych paru dni, ale nam pewnie chodzi o tą bardziej niebieską z nowym logiem Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 od kilku dni korzystałem z tej nowej wersji, dzisiaj ją usunąłem ale animacja na stronie głównej google.pl jest dalej. Widocznie Google ma zamiar wprowadzić tą zamianę, ciekawe kiedy Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja musiałem usunąć tą nową wersje Denerwował mnie fakt że SeoQuake nie pokazywał parametrów domen (site/link) ;P Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No i co tam? Apokalipsa już minęła? ;-) https://blip.pl/s/31704265 Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 ufff a było gorąco Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hahahahhahahaha brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotlink.pl Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 ufff a było gorąco Jak zwykle przesada, nawet nie było chłodno - fakt, był to niezły temat zastępczy jak ludziom leciały punkty a ceny stały w miejscu... cisza ze strony administracji gotlinka ale mam pytanie czy pracuja nad zmianami na wypadek gdyby google przestalo pokazywac wyniki dla site:? Witaj Sagi,Nie pracujemy, ale uspokajam - nie musisz się martwić Tak na przyszłość Xann, nie ma co kręcić: Zauważcie że obecnie google wycina SITE jak myślicie ile będziecie miel PKT jak przyjdzie ten dzień niebawem jak google wyłączy parametr SITE ? ps.@wiszbon tak sie zapytam jak chesz liczyć site w jakim kolwiek DC zachodnim,wschodnim czy polskim jak za trzy miesiące gogole wyłączy ilość przy parametrze SITE ? ps. szykuje sie cena rynkowa 400 netto na święta Panowie i Panie nie wiele czasu wam pozostało, wykorzystajcie go, my na święta nie będziemy wyłączać site ? ps. nie raz warto odczekać pare dni zanim się coś powie bo potem mozna wyjść na ...... Popieram. Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linkówSeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hehe, może chcieli tylko wyłapać forowiczów i blogerów-pozycjonerów, którzy dopalają SWLami. Widać było kto to najbardziej przeżywał. Teraz siedzą sobie moderatorzy Google na PiO, wynajdują krzykaczy, sprawdzają sygnatury i szukają na nich haka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wyłączenie SITE w Google to coś jak akcja "wyłączcie śledzika" na nk Wiele hałasu i żadnej zmiany Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.