rkkr Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Zmieniłem szybkość indeksowania w Narzędziach Google na najwolniejszą (robot zabierał za dużo transferu)... Czy może się to negatywnie odbić na pozycji strony w wynikach G. ?? Teksty z zakresu budownictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Teoretycznie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Może się to odbić negatywnie na czasie indeksacji nowym podstron jeśli takowe powstają. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jeśli natomiast nie aktualizujesz serwisu o nowe podstrony, a większość strony jest już w indeksie to nie masz co się przejmować, zmniejszenie prędkości nie spowoduje negatywnych skutków. inaczej wygląda sprawa gdy masz bardzo dużo podstron z czego 90% czeka na indeksacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzek112 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 A co z automatycznym ustawieniem prędkości. Mówię o dużym serwisie około 100k stron w indeksie. W webmaster tools miałem ostatnio info że prędkość jest zbyt niska. Zastanawiam się czy zmienić na automatyczną czy tylko przyspieszyć. Czy auto działa dobrze? Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja nie zauważyłem aby to działało jak zmieniamy ją sami. Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 coś takiego tak naprawdę nie ma wpływu na zmianę "jak szybko twoje podstrony pojawią się w indeksie" - ma to jednak wpływ na obciążanie strony www przez roboty z firmy Google, śmiało możesz przestawić ten parametr. dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeklasa.com Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie ma to żadnego wpływu na szybkość pozycjonowania lecz tylko na obciążenie serwera. przeklasa.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intour Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A nie lepiej ustawić blokadę w robots na katalogi z grafiką ? Posiadam serwis gdzie same zdjęcia zajmują 1 giga, dałem taką blokadę i nie widzę dużych transferów w statystykach. Domki letniskowe na Mazurach - Agroturystyka na Mazurach - Ciekawe miejsca w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.