M_K_S Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jeśli nie wygra konkursu:) Beczka Heńka... Marne szanse, patrząc graczy którzy biorą udział to poziom jest wysoki nawet wyższy niż na mistrzostwach Polski w pozycjonowaniu. to co wchodzisz? Na dzień dzisiejszy mam beczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Najnowsze wyniki z 15-01-2009 https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki Lp Nick 1. 1111 2. triq 3. Ptaq 4. Goleo 5. thorinsite 6. Mich@ł 7. wiszbon 8. kojot 9. Veal 10. Sznytek 11. fobi 12. Ilgesu 13. kristofenes 14. guszczyn 15. nutado 16. M_S 17. Creator 18. exe24 Panie i Panowie 72 osoby biorą udział w konkursie zgłoszono 82 domeny do konkursu na pozycjonowanie strony. Jak widać rywalizacja jest niechuda Mamy niespodziankę związaną z finałem konkursu, niestety nie zdardze nic ponadto bo juz nie była by to niespodzianka ale wierzcie opłaca się być w finałowej trójce w konkursie @M_K_S - wyłącz wyniki spersonalizowane Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Najnowsze wyniki z 19-01-2009 https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki LP Nick 1. 1111 2. thorinsite 3. triq 4. Mich@ł 5. Goleo 6. Ptaq 7. Sznytek 8. Veal 9. wiszbon 10. kojot 11. kosmowariat 12. Creator 13. Ilgesu 14. fobi 15. M_S 16. kristofenes 17. netss 18. ognos 19. guszczyn 20. lukas22333 21. nutado 22. exe24 Jak widać mamy przetasowania i powiększa się liczba finalistów Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Top 3 wygląda imponująco;) Szkoda, że nikt się nie chciał założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Też Xanno'wym dopinguje mam nadzieje ze wygrają Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Z tego co widzę na goldenlinie to dołączyłeś do sporego grona fanów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Od zawsze jest one spore Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Też Xanno'wym dopinguje mam nadzieje ze wygrają Po wykluczeniu najgroźniejszych konkurentów to stało się dużo łatwiejsze. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Z tego co ja Bogdan zrozumiałem, to on właśnie kibicuje tym, których usunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jeżeli tak to poza konkursem. A jak kibicuje to pasuje też nagroda. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 .... A jak kibicuje to pasuje też nagroda. Twoja logika jest powalająca czyli ci co kibicują Małyszowi Kubicy czy innym zawodnikomu powinni ufonudować nagrodę. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Powiedziałem pasuje inaczej mówiąc przyzwoitość nakazuje. A mam na myśli wykluczonych jeżeli wygrają. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Powiedziałem pasuje inaczej mówiąc przyzwoitość nakazuje. .... W sumie dlaczego nie, skoro tak zacięcie walczy będzie nagroda pocieszenia, zdjęcie Xann'a z autografem Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Czy to prawda że do konkursu trzeba było się zgłosić z nickiem takim jak konto w e-weblink? Tak mi się wydaje, że to gdzieś przeczytałem. Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 zdjęcie Xann'a z autografem Piękny gest! Tylko Ciebie na taki stać! Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.