yomas Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mi osobiście jest wygodnie, że widzę jakie katalogi osobno, a nie w "paczkach". Dokładnie. Szczerze? Nie bardzo widze sens całego zamieszania. Więc może zaprzestańmy robić offtopic. www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie rozumiem po co się czepiasz? Poluźnij... Ty kupiłeś, czy Lukas? Łukasz, Łukasz, nie ja. Ja mam swoje pięć i na razie wystarczy:) Nie bardzo widze sens całego zamieszania. Więc może zaprzestańmy robić offtopic. Dobrze mówi, dać mu wódki. Oczywiście mój post to był sarkazm. Widzę jednak, że nie wszyscy to załapali. Część wręcz się nieziemsko nakręciła. Pis Panowie i Panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Poluźnij... Jestem aż nadto wyluzowany. Oczywiście mój post to był sarkazm. Nieudany. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nieudany. z gustem jak z d..ą. Każdy ma swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Mi osobiście jest wygodnie, że widzę jakie katalogi osobno, a nie w "paczkach". True. W ten sposób nowy katalog szybciej mi się rzuca w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Kiedy zakładałem masowo katalogi i zamieszczałem je tutaj, był podobny problem. Jeśli komuś tak bardzo miałoby to przeszkadzać, to w pierwszej kolejności moderatorom, adminom. A jakoś nie widzę zmian w regulaminu w tej kwestii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 już wspomniałem że mam ten sam problem i moglbym kilkadziesiat tematow zalożyc ale ... ograniczyłem się do kilku a reszte wysyłam mejlem. Zawsze mozna zrobić to co Lukas - zalozyć swoj własny spis ale chyba offtop sie zrobił .... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackCat Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Może temat to wykopalisko, ale widać jak długo żyją katalogi lagaty - zdaje się, że kolejny ban Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens. Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 katalogi lukasa, ktore zostaly zbanowane bana dostaly za jednym razem, wiec nie wiem czemu mowisz kolejny skoro ban juz jakis czas na nim jest? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Szkoda, dobry to był katalog [*] ... Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.