Sanchez Spinoza Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam. Mam pytanie. Czy na stronie w do której link podaje poniżej wyświetlają wam sie POLSKIE LITERY? jak by ktoś byłuprzejmy wejść i sprawdzić i napisać mi czy mu sie wyświetlają polskie znaki. Bede wdzięczny. ADRES: www.darmowykatalog.gaa.pl Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 nie, dopiero jak zmienilem recznie kodowanie na win-1250 w ff to pokazal plznaczki pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No właśnie. i to jest mój probem. Nie wiesz może co mam zrobić? kodowanie mam ustawione na charset 8859-2 a to jest przecież dobry charset. Help Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 kodowanie ustawiles - luz, ale czy text jest skodowany w iso - ? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Tu mnie zastrzeliłeś. A jak sie to robi? Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 to juz nie pierwszy raz kiedy widze, ze ktos ustawi DEKLARACJE kodowania i mysi ze mu to automatycznie skonwerci text na co tam sobie ustawil. text jest w kodowaniu jakie jest ustawione w twoim edytorze, jesli zostal zapisany jak win cp to zadeklarowanie iso nic nie zmieni. zmien w edytorze kodowanie na iso. jesli twoj program tego nie potrafi to poszukaj programu ktory skonwerci ci to na co chcesz (hmm, 'ogonki'? poogoglaj). na dłuższą mete jest to uciazliwe więc wybierz edytor który ma mozliwości 'pisania' w roznych standardach. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Hmm.. dziwne bo ja zawsze pisałem strony w notatniku i nigdy mi sie tak nie robiło. Pierwszy raz takie coś jest a nic nie robiłem w notatniku. Tam nawet niema opcji zmienienia kodowania. to poszukaj programu ktory skonwerci Mówisz że jest taki program co mi skonwerci wszystkie strony które już zapisałęm? [żebym nie musiał ich pojedyńczo naprawiać] Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Tam nawet niema opcji zmienienia kodowania. bo jest defaultowo wincp swoja droga notatnik? jestes masochistą? to nawet nie ma kolorowania składni Mówisz że jest taki program co mi skonwerci wszystkie strony które już zapisałęm? [żebym nie musiał ich pojedyńczo naprawiać] tak, takich programów jest wiele. jakoś mi sie kojarzy nazwa ogonki... gugle... www.unikod.pl/mjogonki.html a innych poszukaj sam. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 swoja droga notatnik? jestes masochistą Hehe, jakoś zacząłem jakiś czas temu pisać i tak mi zostało. Przyzwyczaiłem sie. tak, takich programów jest wiele. jakoś mi sie kojarzy nazwa ogonki... Wielkie dzięki! Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A czy możesz jakoś uzasadnić zamieszczenie jako topu strony pliku swf a nie zwykłej grafiki i z uwagi na kolorystykę jako GIF ? Polskich znaków nadal nie masz.. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Już chyba wszystko ok Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A czy możesz jakoś uzasadnić zamieszczenie jako topu strony pliku swf a nie zwykłej grafiki i z uwagi na kolorystykę jako GIF ? Dlatego dałem plis SWF jako grafike bo przy dużych obrazkach po najechaniu myszką na obrazek pojawi sie menu w rogu obrazka [zapisz, drukuj ipt.] a to mi sie nie podoba. na swf nic nie wyskakuje. Dłużej sie otwiera ale i mam zamiar zmienić zmienic baner na zwykły mały obrazek 800x50. Ps. czy lepszy jest obrazek w formacie gif czy jpg? Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.