Czachapl Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Po porażce naszych piłkarzy z Rumunią polskiego honoru musieli bronić e-sportowcy. I to z jakim skutkiem - "biało-czerwoni" odnieśli spektakularny sukces, zdobywając złoty medal cyberolimpiady w Counter-Strike - popularnej taktycznej grze FPS. https://www.tvn24.pl/-1,1628805,0,1,polacy-...,wiadomosc.html Polska biało czerwoni Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Hip hip, hurra! Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek1989 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 I brąz w fife 09 Jednak w trójce medalowej i tak się nie znaleźliśmy multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 wolałbym, że piłkarze lepiej grali, ale chłopakom od CSa należą się gratulacje;) Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Widzicie że szkolenie młodzieży pomaga. Już 10latkowie rypią na swoich PC-tach na boty a PZPN-owi szkoda kasy na juniorów.. Mam nadzieję że ktoś zrozumiał aluzję . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Tylko pogratulować samozaparcia w dążeniu do grania 24h na dobę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Oglądałem finał na youtube Bardzo wyrównany poziom i nasi mieli więcej zimnej krwi. Gratuluję chłopakom Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 co to za gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 aaa "taka se" strzelanka :-) 6 lat życia na nią poszło teraz od ponad roku mam spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiszbon Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Gratulacje dla chłopaków!! Jakby ktoś chciał zobaczyć że nie było łatwo to polecam filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Śmieszna historia z chłopakami, stracili swoich inwestorów wyszli jako po prostu Polacy pod nazwa "Again" i zrobili mistrzostwo Ciekawe czy następnymi "właścicielami" złotej piątki będzie Polska firma, czy znów zagraniczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.