MaxPan Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Aramin jeśli wszytymi innym działa, Tobie nie, to jak myślisz gdzie jest przyczyna? Napisać że taki i taki plik nie otwiera się. Ale znając życie i analizując Twoje wcześniejsze posty nie tylko w tym temacie obstawiam, że Ty coś nie tak, nie tam wgrywasz. Nie robisz aktualizacje tak jak napisano w instrukcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 No MaxPan co racja to racja :-) plik aktualizacja wrzuciłem na nie ten hosting i stąd kiszka. Błąd poprawiłem i aktualizacja przebiegła poprawnie. Dzięki za trafne sugestie :-) Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A więc mam aktualną wersję 7.8 i proxy jak blokowało tak blokuje dalej. Dzisiaj sprawdziło mi dwóch klientów i niestety dalej ani rusz - wszystkie proxy zablokowane. Pakiet proxymarket 5 proxy pod google - do końca ubiegłego roku działało idealnie. Może znowu coś u mnie nie tak? Doradźcie coś proszę... Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ustawiłeś prędkość sprawdzania na automatyczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Prędkość sprawdzania - nie widzę i nigdy nie zmieniałem tej opcji (o ile występuję) częstotliwość sprawdzania mam ustawione co 1 dzień sposób sprawdzania - sprawdzanie optymalne generalnie nic nie zmieniałem, a do końca roku działało pięknie, a ostatnio blokuje mi te proxy :-( zresztą nie tylko u mnie występuje ten problem bo został on poruszony na forum stat4seo jednak nikt go tam nie rozwiązał. Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 API z 5 proxy pod Google i strony klientów? To jest oczywiste, że będzie blokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 No proszę Cię Max jakoś rok bez problemu działało i nagle przestało? Niby dlaczego ? Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Aramin173 - myślę, że naprawdę będzie najszybciej jak napiszesz na kontakt@stat4seo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Oki tak właśnie uczynię :-) Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madewith Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Czy w stat4seo będzie jakoś w najbliższym czasie możliwość sprawdzanie pozycji dla urządzeń mobilnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Tak, chciałbym to wprowadzić do końca tygodnia Czy wystarczyłaby opcja (checkbox) przy dodawaniu/edycji strony "monitoruj jako urządzenie mobilne" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ensomedia Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 fajnie byłoby dodać też opcję do obecnych stron, jakiegoś haczyka monitoruj również w mobile. Żeby nie trzeba było dopisywać na nowo „Kiedy chcę pobudzić swój mózg do pracy, włączam komputer. Kiedy chcę odpocząć, włączam telewizor.” — Steve Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Cóż, zastanawiałem się nad tym ale jak wtedy mają się prezentować wyniki ? Dla mobile mogą być inne frazy, inne stawki itp. Prawdopodobnie na ten moment będzie tak, że monitorowanie strony w mobile to oddzielny projekt w panelu. Być może w nowej wersji zrobimy to jakoś prościej lub chociaż umożliwimy kopiowanie strony z frazami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 A Kiedy nowy panel wyjdzie ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @stat4seo - przymierzam się do kupna skryptu do monitorowania pozycji - czy byłbyś otwarty na kod rabatowy tak jak np w blackfriday 15 % ? Darmowepozycjonowanie.info - przydatne informacje na temat pozycjonowania stron w wyszukiwarkach Katalogus.pl - jak katalogować stronę i jak znaleźć wartościowe i ciekawe katalogi ? Informacje i porady biznesowe dla początkujących i doświadczonych przedsiębiorców - Pasjabiznesu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi