macet Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam Proszę o ocenę mojej nowej strony odszkodowania anglia jak również wykaz błędów jeżeli znajdziecie jakieś. Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 podoba mi sie to TOP na dole strony - szkoda ze nie dziala......... ogolnie wg mnie moze byc Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Strona prezentuje się elegancko ... top też fajny, tylko czemu jest tak <href="https://odszkodowaniaanglia.pl/#top"> ...kiedy wystarczy tak <a href="#"> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dzięki. Nie wiedziałem że nie działa Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 nie pasuje mi białe wypełnienie formularzy - jakoś nie komponuje się z kolorystyką całej witryny. Dziwnie wygląda też kod w komentarzu <!-- --> pod znacznikiem </html> (moim zdaniem pozostałość z tworzenia witryny) - poza tym strona w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deletor Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Jak dla mnie kolorystyka bardzo fajna nie razi w oczy. Co do formularze to dla mnie jakoś to nie przeszkadza. Tylko ja bym wziął domenę z myślnikiem. Łatwiej było by chyba zapamiętać i wpisywać łatwiej. Nie orientuje się dokładnie ale chyba i googielek inaczej na to patrzy. Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dzięki za odpowiedzi i sugestie. Co do domeny to trudno było znaleźć taką jaką bym chciał - odszkodowaniaanglia.pl to była jedna z ostatnich Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Serwis jednak nie jest zoptymalizowany pod kątem SEO. ----- Nawet więcej jest pod tym względem źle zrobiony. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Pod Operą 10 top działa. Strasznie duża czcionka na stronie. Jak byś zmniejszył czcionkę byłoby na przykład mniej przewijania. Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Serwis jednak nie jest zoptymalizowany pod kątem SEO.----- Nawet więcej jest pod tym względem źle zrobiony. Czy mógłbyś rozwinąć. i podać Twoje sugestie. Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 mi się podoba i bym niewiele poprawiał a co bym poprawił od razu to pewno dodał bym alternatywną nawigację w linkach html tego głównego menu flashowego, takie linki html można by pyknąć np na samym dole. w title po co Ci nazwa domeny ? i tak za długie te tile, a wpakowałeś jeszcze domenę niepotrzebnie tekst faktycznie ciut ma przy dużą czcionkę przydałaby się jakaś taka dyskretna obwiednia dla głównego bloku z tekstem, by nieco zarysować konstrukcję blokową strony, obecnie wydaje się jakby to z deka zawieszone w próżni... pola formularzy faktycznie przydałoby się z deka podrasować kolorkiem, bo na tej kolorystyce biały nieco razi style powinny być w zewnętrznym pliku css i analogicznie js, rozmiarów obrazków tak się teraz nie ustawia brakuje wielu title w linkach, w obrazkach altów podobnie za dużo tych span'ów, większość można zredukować i posłużyć się dziedziczeniem w stylach, wtedy będziesz miał lepszy współczynnik tekstu do kodu meta też można podrasować to tak na szybko co rzuciło się w oko, a tak poza tym, to fajny top, nie lubię flasha na www, ale ten w ramach wyjątku przyzwoity. Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.