Arkaszka Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Bana nie masz, może filtr algorytmiczny, a czy nie pokłóciłeś się z firmą która ci pozycjonowała stronę, bo wygląda jakby ktoś zdjął ci linki z tym anchorem. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castello Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ogólnie ją sam pozycjonuje, ale usunąłem linki z wymiany strony było ich 4 ponieważ kolega mi doradzil by na glowną stronę nie wrzucać banerów ani nic takiego, tylko do zaplecza lepiej podpinać.Ogólnie sprawa się rozwiązała , wcieło mi na chwilę stronę nie wiem dlaczego może nie zaindeksowało strony , nie mam pojecia ale wczoraj sie pojawiła więc jest super wróciłem na 1 strone. Ogólnie chciałbym podziękować za privy z chęcią pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak to ta o której myślę to raczej ją zoptymalizuj, bo 16mb wagi to o wiele za dużo;) Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilkar Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wyglada na filtr, ale ze domena mloda linkuj dalej i czekaj. Tak miałem filtr.Napisałem do Google przeprosiłem za głupotę i może trudno w to uwierzyć ale za 6 godz wróciłem do pierwszej dziesiatki! !!! W jaki sposób można się skontaktować z google ? Gdzie jest jakiś formularz kontaktowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W sprawie zdjęcia filtra? Jak ręczny to masz w gwt RR a jak algorytmiczny to nie. Zawsze możesz napisać też coś na forum google. Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilkar Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Czy jeżeli domena spadła znacząco na 2 frazy, które były mocno linkowane w ostatnim czasie, a na pozostałe, które nie było dodawanych linków nadal jest w top10, to można to uznać za filtr, czy raczej jest to efekt zmniejszenia się jakości linków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie da się tego sprawdzić, przynajmniej nie od razu, a nie znając domy i fraz to już w ogóle Ci nikt nie pomoże. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilkar Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 To jak mogę sprawdzić, czy spadek pozycji spowodowany jest banem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jeśli spadek jest gwałtowny i o np 40 miejsc w dół w ciągu 2-3 dni i się utrzymuje lub leci nadal to jest to prawdopodobne. Oczywiście przy założeniu że linki dalej istnieją do Twojej strony a nie zostały usunięte. To jak mogę sprawdzić, czy spadek pozycji spowodowany jest banem ? Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 najpierw zapoznaj się ze znaczeniem totalnie podstawowych słów, które tutaj sobie beztrosko używasz jako zamienników Po 4 latach teoretycznego bycia na forum dot. pozycjonowania takie rzeczy odróżniać już by jednak wypadało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W odpowiedzi na Twoje pytanie. Krótko i zwięźle Bana rozpoznasz po tym, że ci się strona na zapytanie site:nazwastrony.pl przestanie wyświetlać w google Filtra możesz rozpoznać na dwa sposoby. Pierwszy to jak dostaniesz info o tym w GWT (filtr ręczny) oraz w drugi po raptownym spadku pozycji na pozycjonowane przez ciebie frazy (filtr algorytmiczny) Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilkar Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ok, @Gielo to zakładając, że dostałem filtr algorytmiczy, czy sposobem na jego pozbycie się jest tylko próba usunięcia linków, które psują SEO, lub dodanie domen do disavow tool, który nie wiadomo czy zadziała? Czy powinienem kontaktować się z google i prosić o wybaczenie i usunięcie filtra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pisanie do nich nic nie da. Jedyne rozwiązanie to usunięcie syfskich linków, dodanie wartościowych i czekanie nawet kilka miesięcy. Taka jest rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzenaew Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak długo trwa taki Ban ? na zawsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak dla ciebie to na razie na masz urlop na 48h, późnij zobaczymy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi