Kesera Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam, Mam sporo kont pocztowych i dla wygody chciałbym mieć do nich dostęp z poziomu jednej strony. Czy ktoś może mi polecić albo jakiś niezawodny skrypt albo jakiś serwis który umożliwia takie coś po podaniu pop i smtp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Pobieraj swoją pocztę z innych kont do usługi Gmail przez protokół POP3. Gmail? Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 No ale niestety jest limit do 5 kont tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ja też polecam gmail. Mam ustawione tak, że na gmail mam 20 przekierowań + 2 pobrania z kont przez imap i pop3. Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 No ale niestety jest limit do 5 kont tylko.To załóż drugie, fikcyjne konto na gmail i całą pocztę przekieruj na prawdziwe konto gmail. Teraz możesz podpiąć 5 kont pod konto nr.1 i 5 pod konto nr. 2 = 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A co jak mam 100-1000 serwisów? Każdy serwis inny e-mail. Mam zakładać 20-200 kont na gmail? Najprościej to użyć outlooka ale wolę coś on-line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ustaw po prostu przekierowania w Gmail z pozostałych kont na to jedno. Oczywiście musisz mieć na tamtych domenach zainstalowane Google Apps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kesera - Przenieś pocztę do Google.com/apps możesz dodać inne domeny jako "Aliasy". webmaster@domena1.pl webmaster@domena2.pl ... spływać będzie na jedno wspólne konto "webmaster". Możesz ustawić filtry i katalogi/tagi aby ułatwić sobie nawigację między kontami. Jest też możliwość catch-all. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.