.Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Co powiecie na zorganizowaną akcje namawiania ekipy zarządzającej AdWordsami, żeby zwiększyć minimalna cene za kliknięcie(do 25gr np.)? Klikalność by nam nie spadła, a dochody mogłyby się zwiększyć znacznie. Argument można podać dosyć oczywisty, że jest się gotowym płacić więcej niż konkurencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 a moze namówimy rzad polski aby zniósł ZUS a moze namowimy Leppera zeby zrezygnowal z kariery polytycznej a najlepiej namówmy billa aby udostępnił kody źródłowe swoich aplikacji, uzasadnienie jest też proste naprawimy mu wszystkie błedy p.s. nie mogłemn się powstrzymac Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 sid: ciesze się, że mogłeś dzięki mnie poprawić swoje samopoczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Podniesienie stawki AdWords tylko pogorszy sytuacje Prawdpodobnie zmniejszylaby mocno ilosc reklamodawcow a tutaj chodzi o to aby ich ilosc byla jaknajwieksza (przez co wieksza konkurencja -> wieksze stawki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasny Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 to jeszcze ja chce. czemu 25gr. 2 zlote. Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Nie rozumiem o co Wam chodzi z tą konkurencją. Ja płaciłem zawsze minimalną stawkę i mój boks się wyświetłał i były wejścia(w statystykach zwłaszcza widoczne). Nie miałem najmniejszej potrzeby podwyższania stawki za kliknięcie w swoich kampaniach. Wyświetlało się do 7 boksów przy tych hasłach, które wybierałem, więc na oko konkurencja była, ale pod względem kosztów jej nie było. Chyba w przekonaniu, że wydać jak najmniej to podstawa, nie jestem odosobniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Chyba w przekonaniu, że wydać jak najmniej to podstawa, nie jestem odosobniony. Generalnie taka jest zasada Powiedz mi czy gdyby stawka minimalna wynosila powiedzmy 50gr za klik tez bys zdecydowal sie na kampanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 50gr to równie za duża kwota jak za niską jest 5gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 50gr to równie za duża kwota jak za niską jest 5gr Ale 25 groszy to TYLKO 2 razy mniej niz 50gr i AŻ 5 razy wiecej niz 5gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mój błąd nie sprawdziłem ile płacą inni(myślałem, że około 25gr) i teraz widze, że około 15gr, więc o tyle możnaby postulować. Trzykrotne zwiększenie dochodów to by było coś. Oczywiście alternatywą jest trzykrotnie zwiększenie ogladądalności, ale dlaczego nie chcieć tych dwóch rzeczy na raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreas Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dzisiaj aktywowałem nową kampanię w AdWords. Próba ustawienia CPC na 0,05 zł zakończyła się klęską. Status nieaktywny. Dopiero po zwiększeniu CPC do minimalnej wartości sugerowanej przez system kampania mogła zostać uaktywniona. Zaczął więc działać zapowiadany wcześniej system oparty na "bazie jakości" słów kluczowych. Co dla uczestników AdSense moim zdaniem oznaczać będzie wyraźny wzrost zarobków. Nie od razu bo zauważyłem, że stare kampanie nadal działają nawet przy minimalnych stawkach (narazie) BTW Czy ktoś bawił się AdWords API? Szukam ciekawych skryptów Szablony dla Joomla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Co dla uczestników AdSense moim zdaniem oznaczać będzie wyraźny wzrost zarobków wyrazny wzrost jest widoczny od ok 2 tygodni. =D> Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A wczoraj miałem najwyższe;-) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreas Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 wyrazny wzrost jest widoczny od ok 2 tygodni Tak to prawda, ale to wynika z optymalizacji AdSensa. W tej chwili mamy całkiem nowa sytuację - reklamodawcy, którzy do tej pory płacili najniższe możliwe stawki za kampanię będą musieli płacić więcej. Szablony dla Joomla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Czyli w końcu wydawcy zaczną zarabiać tyle, ile powinni. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.