Mion Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 U mnie sito ma gęste oczka i już wiele wpisów odpadło i tak zostanie. Przy okazji https://www.hotkatalog.pl/ HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avari Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 U mnie sito ma gęste oczka i już wiele wpisów odpadło i tak zostanie. To przydałby się tylko żebyś pisał za co odrzucasz wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 To już dawno napisałem: https://www.otooferty.pl/regulamin/ Jako, że kwestii gustu się nie dyskutuje podobnie jest w wypadku mojej oceny serwisu. W tym wypadku To ja subiektywnie decyduję czy jest on wartościowy dla potencjalnego internauty. Za takowe nie uważam: - typowo zapleczowych wielotematycznych precli ; - typowo zapleczowych "serwisów" składających się z kilku podstron i linku do strony docelowej; - serwisów ofertowych firm np tworzenia stron www których wygląd nie świadczy o profesjonalizmie firmy; - katalogów stron które mają puste kategorie, lub są postawione "bez przyszłości"; itd.... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1k0r Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Bardzo dobrze, brakuje katalogów, w których nacisk, położony jest na jakość, życzę wytrwałości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michop Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 cool haslo "on juz dodał i jemu już rośnie" a jak ona doda też jej urośnie ?? hahahahahhaa KATALOG STRON INTERNETOWYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Jej też urośnie, bo wszystkim rośnie po dodaniu HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Uwaga dla dodających - Wybierając kategorie proszę się trochę wysilić z właściwym dopasowaniem serwisu do kategorii. Jeśli danej kategorii brakuje proszę ją zaproponować.... Pozdrawiam HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaqq Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Aby otrzymać kod dostępu - wyślij SMS o treści XX.XXXXX na numer XXXXX. taki kfiatek przy wpisach premium i gold, niestety moj telefon nie chcial wyslac smsa na numer XXXXX, ale moze swiety mikolaj mi przyniesie jakis kodzik Wedding Photography Edinburgh Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj UK Websites Directory - UK Only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 U mnie nie ma wpisów premium i gold wszystkie są darmowe w wersji standard HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja też solidaryzując się fahofiec i jego apelem do dodających wpisy proszę o "treściwe opisy" ponieważ: Nie wszyscy userzu wiedzą, że katalog stron służy głównie do pozycjonowania; Często strona wpisu w katalogu jest wyżej niż strona docelowa wiec opis powinien być czytelny dla usera, a nie stanowić zlepek słów kluczowych, lub jakiś "bełkot"; Długie opisy są po to by strona miała content, a nie tylko sam link. Strona z treścią jest bardziej wartościowa niż strona = kod HTML + link. Link ze strony "wartościowej" ma większą moc; HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 skądś znam tę skorkę dodam co neico niedługo - można znaleźc się an głownej ? chetnie bym dopłacił za taki "kwiatek" ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Na dzień dzisiejszy u mnie nie można dopłacić, bo dodawanie wpisów jest darmowe, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Przypominam, że nie akceptuję wpisów stron znajdujących się w na darmowych hostingach jak republika itd... Pozdrawiam HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przypominam również, że nie akceptuję wpisów stron typowo zaplecionych które są tworzone TYLKO w jednym celu, by umieścić link do strony pozycjonowanej... Pozdrawiam HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Niestety, ale muszę ponownie się odezwać pisząc dla przypomnienia: * Nie akceptuję wpisów stron typowo zaplecionych które są tworzone TYLKO w jednym celu, by umieścić link do strony pozycjonowanej których ostatnio dodawana jest cała masa z wszystkich kategorii. Widać ktoś szykuje niezłe zaplecze * Nie akceptuje również stron produktowo-oferowych firm które nie zamieszczają swoich danych kontaktowych. Powyższa informacja tyczy zarówno: https://www.otooferty.pl/ ja i https://www.hotkatalog.pl/ i prosił bym o zaniechanie dodawania takich stron co zaoszczędzi zarówno czas dodających jak i mój.. Dziękuję HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.