tjay99 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Tak jak przewidywałem P.S. Dziś 8 urodziny Microsoft Windows XP boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jednostronna walka, może nie spodziewałem się wielkiego widowiska, ale myślałem, że Gołocie bardziej będzie zależeć... A tu w pierwszej rundzie szybkie akcje, kilka strzałów i znowu zaskoczyli go taktyką... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Szkoda tylko, że ciosy Adamka na wage ciężką są zbyt słabe. Nokautował go 2 minuty i nie mógł. Normalny zawodnik wagi ciężkiej, przy dokańczaniu nie potrzebuje więcej niż 2/3 ciosy i jest zgon. Ale pleciesz. Obejrzyj jeszcze raz obie walki Gołoty z Bowe'm. Gołota tłukł ledwo stojącego Bowe przez parę rund i nie był w stanie go na dobre położyć. A może nie był "normalnym zawodnikiem wagi ciężkiej"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 dla mnie ta walka była beznadziejna i ustawiona na maxa. po co ją tak kończyli? bo "wiedzieli" że Adamek i tak wygra ale jest za słaby? ciekaw jestem ile obaj dostali za ta walke bo gołota chyba nieżle musiał skasować skoro tak dał się poobijać Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titaN Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Oboje dostali po 300 000 $, więc myślę że było warto wyjść na te 15 minut na ring ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 titaN 300k to wypłata minimalna Ogólnie każdy ma dostać 33% wpływów, więc pewnie będzie to dużo więcej niż 300k $$ Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 aha :|no to chyba zmienie branże Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Z tego co słyszałem jak komentatorzy mówili to Gołota 33%, Adamek 34% a reszta dla Polsatu. Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Najbardziej dziwna była mina Ibisza zapowiadającego bokserów. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ibisz był w ogóle królem wczorajszego wieczoru. Dwa razy doprowadził mnie do łez - kabaret jakich mało. Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ibisz tak gadał jakby to był jakiś big brother... wolno i męcząco bardzo... Po 33% dla Adamka i Gołoty.. reszta polsatu. Adamek pozytywnie mnie zaskoczył... Czekam na jakieś inne jego walki w HW. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Adamek pozytywnie mnie zaskoczył... Czekam na jakieś inne jego walki w HW. mi się coś wydaje, że jakby mu zorganizowali kolejna walkę w wadze cięzkiej z jakimś zawodnikiem, który bardziej "regularnie" walczy to by dostał i to nieźle Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ja tam słyszałem, że średnia cena biletów była ok. 1000zł * 14`000 miejsc = 14 mln. zł Do tego pewnie wiele milionów od sponsorów... więc jak by nawet sponsorzy pokrywali koszty... a bilety miały by być na czysto.. to Gołota i Adamek dostaną po 4,5 mln zł https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dla mnie to jedna wielka ściema. Zrobiona dla dwóch celów - nabicia sobie pieniędzy oraz wypromowania nowego mistrza wagi ciężkiej - Adamka. Gdyby nie ta walka, to myślę, że 80% przeciętnych ludzi (nie interesujących się na bieżąco sportem), nie wiedziała by w ogóle, że Adamek "to waga ciężka". Polsat czas reklamowy rozdysponował świetnie, a za reklamy między główną walką wziął krocie. Co do Gołoty - nie jest młody - prawda, wiek robi swoje - prawda. Jednak to nie jest typ całkowicie bez ambicji. Założenie tej walki było takie - Masz ustąpić miejsca nowemu, młodemu zawodnikowi, a za te "promocję" dostaniesz xxx$, a polski boks pójdzie do przodu. Zgodził się, bo jakie miał wyjście? Dalszy boks zawodowy z prawdziwymi gigantami w tej wadze, to przy tym wieku byłby bardzo ciężki, a i tak czy siak szybko by się zakończył. Z kimś pokroju Adamka, miał jednak jak najbardziej szanse, i to spore. Poza tym, myślicie, że Gołota to misio? Normalnie, to przy tych seriach Adamka, śmiało zdecydował by się pójść na otwartą wymianę. Media chciały pieniędzy, a przy okazji wypromowali nowego, młodego, ambitnego zawodnika. Dla mnie to jednak zdecydowanie za wcześnie(choć zapewne dłużej czekać nie mogli - chcieli pokazać jak młody Polak, pokonuje starszego polskiego mistrza i zajmuje jego miejsce - całkiem kultowa sprawa) - Adamek powinien posiedzieć jeszcze z 2 lata w wadze o jeden stopień niższej. Ed: O roli prowadzącego, aż żal się wypowiadać. Zresztą gość, który zapowiadał po angielsku, też nie świecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 mi się wydaje, że Gołota od początku się za dobrze nie przygotowywał i po prostu walczył dla kasy. 300.000$ za 15 minut to niezły wynik. ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.